Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Da vi åbnede i Esbjerg for fire år siden, var vi tre kolleger. Nu er vi 18, og derfor er vi vokset ud af vores lokaler i Skolegade. For at få bedre faciliteter til både kunder og medarbejdere er vi flyttet til Dokken 10.

Vi glæder os over den flotte modtagelse, vi har fået i Esbjerg, og vi ser frem til at betjene både nye og eksisterende kunder fra vores nye adresse, hvor vi med 750 kvadratmeter også har plads til at fortsætte væksten i Esbjerg.

Reception 22. septemberMiddelfart Sparekasse i Esbjerg på Dokken 10

Vi vil meget gerne vise vores nye lokaler frem, så derfor inviterer vi dig indenfor fredag den 22. september mellem 14 og 16. Vi håber meget på at se dig. Ud over et kig på de nye lokaler, byder vi på lidt at spise og drikke.

Vi støtter PSA Fighters

”Hvad kæmper vi for? Livet!”

Det er PSA Fighters’ barske kampråb. Bag kampråbet ligger der håb og sammenhold i foreningen, som er en selvhjælpsgruppe i Esbjerg for mænd med prostatakræft.

PSA Fighters har sociale og fysiske aktiviteter for medlemmerne, og Middelfart Sparekasse i Esbjerg støtter foreningen. I stedet for gaver til vores reception håber vi at du har lyst til at give et lille bidrag til PSA Fighters. Du kan donere et beløb via MobilePay til 22 16 53 70 eller overføre et beløb til kontonummer 0755-3227260679.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.