Print Friendly, PDF & Email
Share Button

40-årige Malene Petersen er 1. januar en del af vores erhvervsafdeling i Odense. Hun er uddannet cand.merc.jur., og hun har arbejdet som erhvervsrådgiver i Nykredit i Odense i 11 år.

I Sparekassen skal Malene Petersen både servicere eksisterende kunder og gerne tiltrække nye kunder. Hun glæder sig til at finde gode løsninger for og med erhvervskunderne.

“Her er tid og plads til mennesker – og ikke mindst rum til at vælge de rigtige forretninger for vores kunder,” siger Malene Petersen.

Hun er født og opvokset i Tarup og bor i dag i Næsby sammen med Jakob. De har børnene Frida og Daniel. Fritiden bruger Malene Petersen på frivilligt bestyrelsesarbejde i blandt andet Fyns Volleyball Kreds, Odense Rideklub og Børnecenter Æblet. Derudover finder hun også tid til selv at spille volleyball i Ubberud IF.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.