Middelfart Sparekasse er dataansvarlig. Derfor har du ikke behov for en databehandleraftale med os.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

I forbindelse med, at den nye persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018, er der øget fokus på behandling og opbevaring af personoplysninger, herunder nødvendigheden af at indgå databehandleraftaler.

Som erhvervskunde er det et oplagt spørgsmål, om din virksomhed skal have en databehandleraftale med Middelfart Sparekasse. Det korte svar er, at det skal du ikke. Vi er nemlig ikke databehandler, men dataansvarlig, og derfor skal vi ikke indgå en databehandleraftale.

Som dataansvarlig er det Sparekassens ansvar, at vi overholder persondataloven med de data, din virksomhed stiller til rådighed for os. 

Vores interesseorganisation har vurderet på, om pengeinstituttet er databehandler eller dataansvarlig, og konklusionen er, at pengeinstituttet er dataansvarlig.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.