Svend Erik Stæhr
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

61-årige Svend Erik Stæhr skal styrke Middelfart Sparekasse i det østjyske.

Det er et kendt ansigt fra den østjyske finansverden, som Middelfart Sparekasse har ansat som kundechef pr. 1. november. 61-årige Svend Erik Stæhr skal med sin mangeårige erfaring i bagagen samarbejde med Middelfart Sparekasses afdelinger i Horsens, Hørning og Aarhus om at udbygge erhvervskundeporteføljen i det østjyske.

Svend Erik Stæhr har siden elevtiden i de tidlige 1970’ere i Provinsbanken i Skanderborg både privat og jobmæssigt primært holdt sig til Østjylland. I sine 15 år i den nu hedengangne Sparekassen Østjylland var han som områdedirektør med til at åbne afdelinger i Skanderborg, Odder, Østbirk og Brædstrup. Før da var han erhvervskonsulent og senere investeringschef i Sydbank i Aarhus.

Senest har han været selvstændig i seks år, hvor han var rådgiver for virksomheder. Og så takkede han ja til et job som kundechef i Middelfart Sparekasse.

– Middelfart Sparekasse har nogle sunde værdier, og man behandler kunderne ordentligt, siger Svend Erik Stæhr, som glæder sig over, at det blandt andet kommer til udtryk i målinger af kundernes tilfredshed, hvor Sparekassen flere gange har vundet priser for kundetilfredshed.

Svend Erik Stæhr er gift med Birthe. De har to sønner på 31 og 34 år. Fritiden bruges blandt andet på golf – ganske oplagt, da landejendommen i Hylke er nabo til den lokale golfklub.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.