Middelfart Sparekasse er årets digitale finansvirksomhed.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse kan kalde sig årets digitale finansvirksomhed 2017. Det kan vi på baggrund af en undersøgelse, som finansmediet Finanswatch og analysevirksomheden Wilke står bag. Over 3.000 bankkunder har deltaget i undersøgelsen, som også består af en ekspertvurdering af bankens digitale kanaler.

Især arbejdet med de sociale medier får pendulet til at svinge i vores retning. Og det er vi glade for:

“Vi er et relations-pengeinstitut, og vi har i lang tid set de sociale medier – især Facebook – som en kanal, hvor vi kan komme i dialog med vores kunder. De kan følge med i nyheder fra sparekassen, og de spørger os om snart sagt alt mellem himmel og jord. Det kan være et betalingskort, der driller, problemer med at lave en overførsel eller mere politiske emner som vores holdning til at tage gebyr for brug af netbanken”, siger Kristian Gren, chef for marketing og forretningsudvikling i Middelfart Sparekasse.

Hurtige svar er nøglen

I modsætning til de fysiske filialer har sparekassens Facebook-side altid åbent. Og kunderne forventer svar, når de spørger. Derfor prioriterer vi at svare på alle henvendelser – så hurtigt som muligt og gerne inden for få minutter.

Moderne sparekasse baseret på gamle dyder

Ud over arbejdet med de sociale medier er der også roser til sparekassens hjemmeside og mobilbank. Kunderne er glade for mobilbanken, og eksperterne hæfter sig ved, at hjemmesiden er responsivt designet, så den kan vises på både computer, tablet og mobil.

“Vi er en moderne sparekasse baseret på gamle dyder. Set i det lys er det meget glædeligt, at vi på dagen for vores 164-års fødselsdag fik bevis for, at vi også kan begå os i en digital verden”, siger Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

Hent vores nye app – MS Oplev

Seneste skud på den digitale stamme er udviklingen af en ny app, MS Oplev. Den giver et overblik over alle de arrangementer, sparekassen er en del af, de rabataftaler kunderne tilbydes, samt de mange sponsorater, som sparekassen står bag

MS Oplev til iPhone – klik her

MS Oplev til Android – klik her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her