Sådan bruger du sociale medier i forhold til din virksomhed
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Facebook, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Twitter og YouTube er blot nogle af de mange sociale medier, danskerne flittigt bruger hver dag. Men hvordan kan du og din virksomhed bedst anvende de sociale mediers mange muligheder i forhold til fx markedsføring, kundepleje og salg?

Den 6. april 2017 har du mulighed for at blive inspireret, når Signe Gren, i samarbejde med Middelfart Sparekasse, giver dig inspiration til de sociale medier. Med afsæt i konkrete cases vil Signe give gode råd og fortælle, hvordan du som virksomhed får mest mulig ud af sociale medier.

Dagens indlæg bliver leveret af Signe Gren, der er digital rådgiver hos Astrid Haug ApS. Signe har en baggrund som cand.comm. og har undervist og rådgivet en lang række danske virksomheder i brugen af sociale medier.

Arrangementet henvender sig til dig, der ønsker konkret viden og indsigt i, hvordan du som virksomhed kan anvende sociale medier strategisk.

Sådan bruger Middelfart Sparekasses de sociale medier

Du får også mulighed for at høre Middelfart Sparekasse fortælle om, hvilken rolle de digitale kanaler og specifikt de social medier spiller i forhold til dialogen med Sparekassens kunder.

Der vil være mulighed for at netværke med de øvrige deltagere og blive udfordret på din virksomheds brug af sociale medier.

Tilmeld dig – klik her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her