Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Torsdag den 9. februar inviterer vi til åbent hus i vores nye lokaler i Horsens på Høegh Guldbergs Gade 36E. Vi håber, at så mange som muligt vil lægge vejen forbi Sparekassen denne eftermiddag. Ud over at du kan se lokalerne og hilse på medarbejderne, byder vi på vin og tapas. Den lokale musiker Kasia Caris underholder undervejs.

Velvalgt beliggenhed

Vi åbnede på den nye adresse onsdag den 18. januar, og vi har allerede fundet os godt til rette. Det samme håber vi, vores kunder vil gøre, for omgivelserne er valgt med omhu: Afdelingen ligger centralt i byen, der er gratis parkering lige uden for døren, og så er den med sine 1100 kvadratmeter så stor, at vi nu har god plads til kunder og medarbejdere.

Vi ses torsdag den 9. februar.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.