Steffen Olesen, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Aarhus
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Det er en erfaren rådgiver og et særdeles kendt ansigt i Aarhus, Middelfart Sparekasse har budt velkommen pr. 1. februar.

56-årige Steffen Olesen er navnet på sparekassens nye privatrådgiver, og navnet kan du være stødt på i mange forskellige sammenhænge.

Først og fremmest har Steffen mange års erfaring fra finanssektoren, hvor han begyndte som bankelev i Provinsbanken i Aarhus i 1980. Senest har han arbejdet som rådgiver i Spar Nord i Aarhus. Selv om bankverdenen har fyldt størstedelen af Steffen Olesens arbejdsliv, så har han været omkring en anden branche. Fra 1997 til 2003 arbejdede han som journalist, først på Horsens Folkeblad og siden på Morgenavisen Jyllands-Posten.

Nu gælder det Middelfart Sparekasse i Rosensgade i hjertet af Aarhus:

Sparekassen har et godt omdømme, blandt andet som en god arbejdsplads. Jeg kender en del af mine nye kolleger og ser frem til at arbejde sammen med dem, siger Steffen Olesen, der også glæder sig til mødet med kunderne.

Jeg er meget socialt anlagt og sætter pris på kontakten til andre mennesker og at skabe og indgå forretningsmæssige relationer, siger han.

Efter arbejdstid bruger Steffen Olesen mange timer omkring AGF og Fredensvang. Han har været medlem af bestyrelsen for AGF Fodbold siden 1997 og formand for bestyrelsen i 15 år. Hans involvering i AGF har ført til, at han også er involveret i fodbold på DBU-plan, blandt andet som medlem af formandsgruppen for danske superligaklubber.

Der bliver også tid til at skrive taler og festsange – og så har du måske også løst en kryds og tværs, som Steffen har lavet. Han er nemlig også krydsordskonstruktør.

Steffen Olesen bor i Aarhus sammen med Helle. De har tre sammenbragte børn, og Steffens 21-årige datter, Julie, har netop vist talent i en anden sport end fodbold. Hun er netop blevet verdensmester i discodans og freestyle.

Book et møde med Steffen

Vil du høre om, hvad Steffen og Middelfart Sparekasse kan gøre for dig? Så ring direkte til ham på 88 20 85 29, eller book et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.