Thomas Fryland, Middelfart Sparekasse i Aarhus
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse har 1. april udvidet holdet i afdelingen i Rosensgade i Aarhus. 44-årige Thomas Fryland er tiltrådt som privatkunderådgiver i afdelingen.

Det er en rådgiver med lokalkendskabet i orden. Han er født og opvokset i Malling og bor i dag i Solbjerg med sin kæreste. For 23 år siden begyndte han i finanssektoren med en elevplads i Sydbank i Aarhus, og han kommer til Middelfart Sparekasse fra et job i Sydbank.

I Middelfart Sparekasse er der fokus på den gode kundeoplevelse, og mit mål er altid at give kunderne mere, end de forventer, siger Thomas Fryland om skiftet til sparekassen.

Når han holder fri, spiller han gerne lidt håndbold og tilbringer tid med familie og venner.

Book et møde med Thomas

Book et møde med Thomas, og hør, hvad han og Middelfart Sparekasse kan gøre for dig. Ring direkte til ham på 88 20 85 18 eller book et møde lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.