Frank Rhode Carstensen, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Aarhus
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Aarhus har 1. december budt velkommen til privatkunderådgiver Frank Rhode Carstensen. Han kommer fra en stilling som rådgiver og souschef i Sydbank på Store Torv i Aarhus, og det er en erfaren rådgiver med 26 års erfaring i sektoren, som nu servicerer kunderne i Middelfart Sparekasse i Rosensgade.

Middelfart Sparekasse fokuserer på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Mit mål er at have tilfredse kunder, bygget på en tæt relation og derigennem optimal rådgivning, siger Frank Rhode Carstensen.

Han er 46 år og gift med Malene. De har boet i Højbjerg siden 2006 og har børnene Maja og Max. Som medlem af Cykelklubben Marselisborg CC sætter Frank Rhode Carstensen ekstra stor pris på at bo nær skov og vand. Han har tidligere spillet fodbold på divisionsplan og fodboldinteressen gør, at han i dag følger AGF og andre hold fra sidelinjen.

Vil du mødes med Frank?

Vil du høre om, hvad Frank og Middelfart Sparekasse kan gøre for dig? Så ring direkte til Frank på 88 20 85 28, eller book et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.