Lars Reimer, afdelingsdirektør i Aarhus
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Aarhus har fået ny afdelingsdirektør. 53-årige Lars Reimer står nu i spidsen for afdelingen i Rosensgade.

Lars kommer til Sparekassen med 33 års erfaring fra Sydbank i bagagen.

Der er en god harmoni mellem sparekassen, kunderne og medarbejderne, og jeg kan allerede nu mærke, at hele organisationen står sammen om det fælles mål, at vi kan lykkes i mødet med kunderne, siger Lars Reimer, som allerede har mødt mange tilfredse kunder i Aarhus-afdelingen.

Han har senest arbejdet som senior erhvervsrådgiver i Sydbank, men har haft flere lederjob tidligere, bl.a. leder af privatafdelingen på Store Torv og afdelingsdirektør i Randers.

Jeg savnede helt klart lederfunktionen, og jeg ser frem til at være leder for en personalemæssigt stor afdeling, siger Lars Reimer.

Mere fokus på erhverv

I samarbejde med de 26 kolleger i afdelingen vil han fortsætte fremdriften i den fem år gamle afdeling:

Vi er gode på både privat- og erhvervsområdet. Særligt på erhvervsområdet ser jeg, at vi kan komme til at fylde endnu mere

Han mener, at Sparekassen er det helt rigtige valg for både virksomheder og privatkunder.

Frem for alt fordi du som kunde oplever, at du betyder noget. Når jeg ser på Sparekassen, er der en særlig harmoni, hvor kunderne, Sparekassen og medarbejdere fylder lige meget. Når de tre områder har den samme vægt, så får man en helhed, der fungerer rigtigt godt, fordi alle har de samme interesser.

Book et møde med Lars

Du kan ringe direkte til Lars på 88 20 85 30 eller booke et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.