John Højtoft Christensen, rådgiver i Middelfart Sparekasse i Aarhus
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse i Aarhus har pr. 1. januar ansat John Højtoft Christensen som privatkunderådgiver i afdelingen i Rosensgade i Aarhus.

56-årige John Højtoft Christensen har været i branchen siden elevtiden i 1983, og han har senest arbejdet i Sparekassen Kronjylland, hvor han var rådgiver for privatkunder og mindre erhvervskunder.

De 37 års erfaring kommer nu kunderne i Middelfart Sparekasse til gode.

Det giver mig en god dag, når jeg sammen med kunden finder en løsning på et finansielt spørgsmål eller udfordring, siger John Højtoft Christensen.

Han og hustruen, Charlotte, har boet i Harlev siden 1996, og han har arbejdet i Aarhus siden 2013.

Book et møde med John

Hvis du har lyst til at høre med om, hvad John og Middelfart Sparekasse i Aarhus kan tilbyde, så kan du ringe direkte til John på 88 20 85 11 eller booke et møde med ham lige her.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.