Større tekst
- 100% +
Læs op

Silkeborg

Velkommen til Ghita Elkjær Davidsen

8. december 2023

Vi har budt velkommen til en særdeles erfaren dame i Silkeborg-afdelingen: Det er 59-årige Ghita Elkjær Davidsen, som har arbejdet i den finansielle sektor siden 1985 – senest i Vækstfonden som erhvervskundechef i en årrække.

Hun bor i Brande, men har et nært forhold til Silkeborg, hvor hun inden skiftet til Vækstfonden i 2014 arbejdede som afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Silkeborg og Ry.

Book et møde med Ghita

I det hele taget er forbindelsen til det midtjyske stærk hos Ghita, som har boet og arbejdet i Ikast i 23 år, inden hun i 2010 blev ansat som afdelingsdirektør i Sparekassen Østjylland i Borgergade i Silkeborg og benyttede den anledning til at flytte til hertil.

Vi boede i Silkeborg i syv år og var enormt glade for byen. Håndbold fyldte en del i familien, og jeg har været involveret i foreningslivet som både tilskuer til dameligakampe og som træner og bestyrelsesmedlem. Jeg var medlem af bestyrelsen, da kvinderne fra Silkeborg-Voel rykkede op i ligaen for første gang. Og så fik jeg også mange gode relationer i byen gennem Rotary Silkeborg Connect.

Ghita Elkjær Davidsen, erhvervsrådgiver i Middelfart Sparekassen i Silkeborg

Ghita ser frem til at møde kunderne i Middelfart Sparekasse, og hun ser sig selv som et kundemenneske helt ind til benet: 

Jeg har altid været kundemenneske ind til benet og har stort set altid haft med kunder at gøre – også som leder. I det hele taget kan jeg godt lide at arbejde med mennesker og skabe relationer og gøre en forskel for såvel kunder som kolleger. Det kommer jeg helt sikkert også til i Middelfart Sparekasse, hvor jeg især ser frem til at komme ud og se forskellige typer virksomheder og høre om ejernes planer og drømme for fremtiden.

Middelfart Sparekasse er kendt for at være en rigtig god arbejdsplads og for at være drevet af nogle værdier, som flugter godt med mine egne. Jeg tror på, at gode værdier er fundamentet for god trivsel – og god trivsel handler om tillid, sammenhængskraft, engagement og stolthed. Derfor er Middelfart Sparekasse et perfekt match for mig.

Fritiden bruger Ghita i vidt omfang på familien. Som stolt mormor til fire drenge i alderen 0 til 7 år er der sjældent stille i huset i Brande, hvor hun sammen med sin mand nyder at gå på legeplads, spille fodbold og lege med Lego sammen med børnebørnene.

Hun er derudover glad for både sport og kultur. Et dårligt knæ har sat en stopper for løbeturene, så nu bliver det i stedet til gode gåture i naturen. Knæet har imidlertid ingen indvirkning på hendes begejstring for musik, og det bliver gerne til nogle festivaloplevelser i løbet sommeren. En gang om ugen går hun desuden til Latindans for Ladies – og når hun skal slappe af, bliver strikketøjet fundet frem.

Book et møde med Ghita lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Ghita her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os. 

Book møde med Ghita
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os