Større tekst
- 100% +
Læs op

Esbjerg

Velkommen til Michael B. Jakobsen

14. september 2023

Man skal stå tidligt op, hvis man skal følge med Michael B. Jakobsen.

Tre til seks gange om ugen står han nemlig klar i fitnesslokalet klokken 05.30 for at træne en times tid, inden arbejdet kalder.

Han tiltrådte pr. 1. september 2023 jobbet som erhvervskonsulent i Esbjerg-afdelingen, hvor han også har sin private base sammen med sin kone Anne og parrets to døtre, Laura og Dicte på henholdsvis 11 og 9 år.

Book et møde med Michael

Han er søn af en bankmand, så både jobbet og Esbjerg er nærmest kommet ind med modermælken på 42-årige Michael B. Jakobsen, og det er alt andet end en tilfældighed, at han efter 20 år i banksektoren nu er hos Middelfart Sparekasse.

Jeg har hørt mange gode og positive ting om Middelfart Sparekasse i årenes løb, og da jeg arbejdede hos et andet pengeinstitut i Esbjerg, konkurrerede vi jo direkte, og jeg kan huske, at jeg syntes, de gjorde det virkelig godt. Derfor var det ikke svært for mig at takke ja til at blive en del af holdet, siger Michael B. Jakobsen.

Du er meget velkommen til at kigge ind på Dokken 10 og hilse på en altid morgenfrisk og veltrænet Michael.

Book et møde med Michael lige her

Hvorfor skal du blive erhvervskunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Michael her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Michael
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os