Større tekst
- 100% +
Læs op

Erhverv

Velkommen til Kristian James-Bisgaard

1. september 2023

Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en ny erhvervskundechef i sparekassens afdeling i Aarhus. Det er 34-årige Kristian James-Bisgaard, som har en tæt tilknytning til Aarhus. Han er vokset op i Højbjerg, har spillet fodbold, håndbold og tennis i AGF samt gået på Forældreskolen og Marselisborg Gymnasium. Derudover er han uddannet i Nordea på Clemens Torv, hvor han startede som elev i januar 2015.

Book et møde med Kristian

I øjeblikket bor han i Silkeborg med sin hustru, men huset er sat til salg, og ambitionen er at rykke tilbage til Aarhus inden for en nær fremtid.

Kristian James- Bisgaard har tidligere arbejdet i Danske Bank og Nykredit, hvor han har beskæftiget sig med alle typer kunder – fra små virksomheder til de største danske C25-virksomheder via sin udstationering i Hamborg.

Kristian James-Bisgaard -ny erhvervskundechef i Middelfart Sparekasse i Aarhus

Jeg har prøvet en del forskelligt, men føler mig mest hjemme i arbejdet med små og mellemstore virksomheder. I Middelfart Sparekasse skal jeg arbejde med rådgivning af erhvervskunder samt have det faglige ansvar for erhvervsgruppen i afdelingen og understøtte afdelingsdirektøren. Jeg får energi af at arbejde med mennesker – både kolleger og kunder. Det er fedt at se mennesker lykkes og udvikle sig – og selvfølgelig at opnå succes som et team, siger Kristian James-Bisgaard, som allerede har haft første arbejdsdag i afdelingen.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi sparekassens værdier flugter godt med mine egne. Middelfart Sparekasse er kendt for at være en god arbejdsplads med høj faglighed og en flad struktur, hvor medarbejderne har mulighed for at træffe selvstændige beslutninger. Det er en meget spændende faglig udfordring, siger han.

Fritiden går med familielivet. Som far til to små drenge er der nok at se til, men Kristian James-Bisgaard finder dog stadig tid til at spille en del padel.

Book et møde med Kristian her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Kristian her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Kontakt Kristian direkte
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os