Større tekst
- 100% +
Læs op

Kolding

Åbent hus aflyst - Ivan går på pension

6. december 2021

Efter et langt og godt arbejdsliv i finanssektoren i Kolding har Ivan Søgaard Larsen valgt at gå på velfortjent pension i en alder af 65 år.

Ivan Søgaard Larsen trådte sine finansielle barnesko i den daværende Aktivbanken, hvor han startede som elev i 1974. Han landede senere i Sydbank og nåede i løbet af sine 27 år her at blive filialchef i afdelingen på Agtrupvej. Senest skiftede han i 2014 fra Sydbank til Middelfart Sparekasses og har frem til i dag haft sin daglige gang i afdelingen på Buen i Kolding, hvor han har arbejdet som rådgiver.

Ivan Søgaard Larsen ser tilbage på mange gode år i en branche under konstant forandring og finder det meget naturligt at stoppe nu. Han kommer ikke til at savne de mange administrative opgaver, men når snakken falder på kollegerne i Middelfart Sparekasse, er det en anden sag.

Jeg har nogle hamrende gode kolleger, og jeg kommer uden tvivl til at savne det sociale, når jeg stopper. Men de kommer nok heller ikke til at slippe helt for, at jeg kommer forbi og siger hej fra tid til anden, siger Ivan Søgaard Larsen, der har tænkt sig at blive boende i Bjert, hvor han er født og opvokset.

Ikke mindst nu, hvor han bor alene og nyder godt af sit store netværk i byen. Efter 39 års ægteskab mistede Ivan Søgaard Larsen sidste år sin hustru Gitte på grund af sygdom, og han kan ikke se sig selv bo et andet sted.

Jeg har et stort netværk af gode venner og mennesker omkring mig i Bjert, og jeg er glad for at bo i byen. Samfundet herude er fantastisk, og vi kan jo se, at mange af de unge vender hjem til byen og starter familie. Og så er jeg tæt på naturen, som jeg har stor glæde af, fortæller Ivan Søgård Larsen, der altid har haft et aktivt liv.

Dyrt at være morfar

Som naturmenneske og generelt sportsinteresseret har det aktive liv altid trukket, og efter mange år som fodboldspiller og -dommer i Bjert, er det nu mountainbiken, som kommer frem, når pulsen skal op. Der er ikke meget, som kan slå en tur i skoven med gutterne.

Ja, det skulle da lige være kvalitetstid med familien. Når Ivan Søgård Larsen nu ophører med at have titel af rådgiver, har han stadig den vigtigste titel tilbage, nemlig morfar. Morfar for et par glade piger på 7 og 9 år.

Det er skønt at være sammen med dem, selv om det selvfølgelig godt kan være lidt dyrt at være morfar til sådan et par piger, siger Ivan Søgård Larsen og lyder som om, der vist er tale om et såkaldt luksusproblem. De bliver måske forkælet en anelse, de små.

Selv om hans datter og børnebørn bor i København, ser Ivan Søgaard Larsen dem ganske ofte, og der er ikke umiddelbart planer om at rykke til hovedstaden.

De er heldigvis gode til at komme og besøge mig, og jeg tager selvfølgelig også gerne derover. Og nu får jeg i hvert fald mere tid at bruge sammen med dem, siger han.

Åbent hus onsdag den 15. december fra 10 til 16

Vi har valgt at aflyse receptionen på grund af de stigende smittetal. Du er selvfølgelig stadig velkommen til a sende en hilsen til Ivan.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os