MS Invest

MS Invest er en investeringsforening, der er ejet af medlemmerne

MS Invests medlemmernes indskud investeres i værdipapirer i afdelingen Value Aktier, der er børsnoteret. Medlemmer, der lader deres andele i MS Invest navnenotere, får stemmeret og indflydelse i foreningen.

MS Invests mål er at pleje medlemmernes midler og give dem et så godt afkast som muligt inden for de fastsatte rammer og den aftalte risikoprofil. Ved at investere i MS Invest Value Aktier opnår du stor risikospredning, idet opsparingen investeres i aktier over hele verden i forskellige brancher. Du kan finde yderligere information om MS Invest i prospektet, som du kan få i alle Middelfart Sparekasses filialer samt udskrive her fra hjemmesiden – klik her.

Porteføljen er i de bedste hænder

Porteføljemanager Jørn Linde Andersen har en afkasthistorie, som har vakt opsigt i branchen. Fra 1999 til 2005 skaffede hans sikre hånd investorerne et akkumuleret afkast, der lå højere, end hvad verdensindekset kunne præstere i samme 7 års periode. Hans indstilling til sikkerhed ligger helt på linje med det, vi gerne vil tilbyde dig som investor. I december 2016 kårede Jyllands-Posten og Dansk Aktie Analyse Jørn Linde Andersen til “Årets porteføljemanager”. Det skyldtes både det flotte afkast, han sikrede MS Invests medlemmer i 2016 og hans mangeårige, vedholdende investeringsstrategi, som også på den lange bane har været givtig for investorerne.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her