Prioritetslån

Har du friværdi i din bolig, så kan MS Prioritetslån, være en mulighed for at udnytte den værdi ved at låne til en attraktiv rente. Renten er markant lavere end på traditionelle banklån. Den variable rente er højere end på et variabelt forrentet realkreditlån. Til gengæld er oprettelsesomkostningerne lavere og så betales der heller ikke bidrag eller kursskæring, som du gør på et realkreditlån.

Indlån og udlån på én konto

Med et MS Prioritetslån udnytter du friværdien i din bolig til en lav rente. Lånet består af en udlånskonto, hvor du kan låne op til 80 % af din boligs værdi. Samtidig er der tilknyttet en indlånskonto. Renten på de to konti justeres uafhængigt af hinanden, men i øjeblikket er rentesatserne ens. Se den aktuelle rente her.

Fordele ved MS Prioritetslån

  • Du kan låne til en lav rente og med lave stiftelsesomkostninger.
  • Renten er lav, og da dit indestående modregnes i lånet, minimerer du renteomkostningerne mest muligt. Dermed har du økonomisk frihed til at bruge din friværdi, når det passer dig – og på det, du har lyst til. Da du kan bruge indlånskontoen som lønkonto, kan de månedlige indbetalinger være med til at holde renteudgifterne på et så lavt niveau som muligt.
  • Et MS Prioritetslån er fleksibelt. Det kan afdrages over 10 til 30 år, og der er mulighed for afdragsfrihed. Hvis du sælger ejendommen, før lånet er løbet ud, skal restgælden på lånet indfries.
  • Hvis du indfrier dit realkreditlån og optager et MS Prioritetslån i stedet, kan stempelafgiften overføres.

Sådan får du MS Prioritetslån

Du skal have en vis friværdi i din ejendom. Du kan låne op til 80 % af værdien i din helårsbolig og 75 % i dit sommerhus. Det kan være svært at vide, hvor stor friværdien er, og derfor tilbyder vi i forbindelse med oprettelse af lånet en vurdering af din ejendom.

Kontakt din rådgiver eller kig ind i Sparekassen, så ser vi, om MS Prioritetslån er en attraktiv mulighed for dig.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her