Middelfart Sparekasse hjælper dig gennem alle trin i dit boligkøb med Køberrådgivning.

Middelfart Sparekasse hjælper dig gennem alle trin i dit boligkøb med Køberrådgivning. Og der er mange trin, der skal tages – og tages rigtigt – når du køber bolig. Med vores Køberrådgivning ved din side bliver du ført sikkert og fejlfrit gennem forløbet.

Vi gennemgår købsaftalen med dig

Det er sælgers ejendomsmægler, der udarbejder købsaftalen, hvor alle vilkår der gælder for handlen fremgår. For at sikre dig, at du kender og forstår alle vilkår og betingelser, gennemgår vi aftalen og aftale med dig og gør indsigelser, hvor vi sammen finder behov for det.

Vi skriver skødet og får det tinglyst

Når købsaftalen er underskrevet, kan vi også hjælpe med at skrive skødet. Vi skriver naturligvis skødet helt i overensstemmelse med gældende normkrav od får det tinglyst sammen med alle øvrige dokumenter. Vi opretter deponeringskonto og indsender indberetning til myndigheder. Vi sørger også for, at sælgeres gæld fjernes fra ejendommen.

Vi laver refusionsopgørelse

I forbindelse med handlen bliver der udarbejdet en refusionsopgørelse. Det kan fx være terminer og ejendomsskatter, der skal justeres mellem køber og sælger efter overtagelsesdatoen. Vi sørger for, at beløbet udlignes mellem dig og sælger. Herefter kan det endelige og anmærkningsfrie skøde udleveres til dig, og købesummen frigives til sælger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her