Med en Bedre Boligopsparing i Sparekassen har du altid penge til boligformål, hvad enten det drejer sig om ny bolig, vedligeholdelse eller udvidelse.

Opret en boligopsparing i Middelfart Sparekasse  – det er klogt at være forudseende og spare op. Med en Bedre Boligopsparing i Sparekassen har du altid penge til boligformål, hvad enten det drejer sig om ny bolig, vedligeholdelse eller udvidelse.

Opsparing og lån

Sparekassens boligopsparing indeholder mere end almindelig rente + ekstra præmierente. Efter 2 år giver boligopsparingen låneret på op til 5 gange beløbet, der står på kontoen – dog max 150.000 kr. Du skal dog være opmærksom på, at du ved boligkøb fortsat skal opfylde kravet om 5 % opsparing, før du kan udnytte låneretten. Lånet ydes endvidere på grundlag af almindelig kreditvurdering.

Mindste årlige indskud på boligopsparingen er 2.400 kr. og max 48.000 kr. Kontoen er bundet i 2 år og kan herefter frit hæves med renter og ekstra præmierente når  opsparingen bruges til boligformål.

Hvem kan oprette en boligopsparing?

Boligopsparingen kan oprettes af alle. Jo tidligere i livet du kommer i gang, jo større sum har du til rådighed, den dag du får brug for den. Forældre kan også oprette boligopsparingen til deres børn. Små, månedlige beløb vokser sig store i takt med børnene.

Ønsker du fast månedlig overførsel fra din budget- eller lønkonto, klarer vi også det – ganske gratis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her