Bil

Lad Middelfart Sparekasse tjekke dit billån.

Lån til din bil med et billån i Sparekassen

Det betaler sig at spørge i Sparekassen, før du slår til hos bilforhandleren.

Mange forhandlere “lokker” med lave renter på et billån, men du skal være opmærksom. For til gengæld er der ofte diverse gebyrer, og derfor bliver omkostningerne ofte høje på forhandlerens billån. Mens du kan trække renteudgifterne fra i skat, er det ikke tilfældet med låneomkostningerne. Du skal også være opmærksom på, at bilejere sjældent vælger at beholde bilen i hele lånets løbetid. Derfor kan et umiddelbart godt tilbud på et billån hos forhandleren vise sig at blive en dyr fornøjelse, hvis du skifter bilen ud efter eksempelvis tre år. Billån gennem en forhandler er som regel oprettet med sikkerhed i bilen –  og det koster afgift til staten.

Prøv vores skift-bil-beregner her
Ny bil? Beregn billån her
Få et bilkøberbevis
Kontakt

Lad bilen køre længere end dit billån

Nogle siger, at den bedste bil er den, der er betalt – og kører endnu. I hvert fald er det en god idé at sørge for, du altid har mere værdi i bilen, end du skylder på dit billån. Det hjælper vi dig med.

Bilforsikring

Spørg os og få et tilbud –  fra NEM Forsikring. Som minimum skal du have den lovpligtige ansvarsforsikring. Til en nyere bil anbefaler vi også en kaskoforsikring.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her