Beløbsgrænse for kontaktløse betalinger hæves til 350 kroner

I Middelfart Sparekasse kan du få forskellige typer betalingskort. Et betalingskort giver dig mulighed for at betale i forretninger, på restauranter, og når du handler på nettet.

Slip for kontanter med et Dankort

Du kan betale med et Dankort i langt de fleste butikker og bruge det som hævekort i Sparekassens afdelinger og i alle pengeautomater. Med et Dankort undgår du at have for mange kontanter på dig, da kortet kan bruges til at betale både små og store beløb. Pengene bliver hurtigt og automatisk hævet på din konto.

Hævegrænser

Et Dankort kan kun anvendes i Danmark. Du kan hæve op til 2.000 kr. pr. dag i andre pengeinstitutter/pengeautomater og op til 5.000 kr. pr. dag i Sparekassens pengeautomater, når der er penge nok på kontoen. Tilsvarende gælder for automater i andre sparekasser, der er tilkoblet samme datacenter som os.

Kortet er gratis.

Visa/Dankort i Danmark og resten af verden

Et Visa/Dankort kan bruges overalt – både i Danmark og udlandet. Kortet kan benyttes over 24 mio. steder i mere end 150 lande, heraf i næsten 1 million pengeautomater verden over. Når du anvender dit Visa/Dankort i Danmark, er det Dankort-delen af kortet, du bruger. Så snart du rejser udover de danske grænser eller handler i udenlandske internetforretninger, er det Visa-delen, du bruger. Kortet finder selv ud af, hvilken del der skal bruges. Så du skal benytte kortet på samme måde, ligegyldigt hvor i verden du befinder dig.

Skal du leje bil i udlandet?

Vi anbefaler generelt et MasterCard Kredit, hvis du skal på ferie i udlandet. Specielt hvis du skal leje bil.

Betalingsgrænser på dit Visa/Dankort

Du skal være opmærksom på, at du i udlandet eller på udenlandske hjemmesider maksimalt kan købe varer og serviceydelser for 25.000 kr. pr. 30 dage på kortet.

I pengeautomater og i andre pengeinstitutter kan du i kontanter hæve 2.000 kr. pr. dag. I udlandet et beløb, der svarer hertil i den lokale valuta. I visse tilfælde kan lokale regler begrænse dette beløb.

Du kan hæve op til 5.000 kr. pr. dag i Sparekassens egne automater, når der er penge nok på kontoen. Tilsvarende gælder for automater i andre sparekasser, der er tilkoblet samme datacenter som os. – (I Sparekassens egne automater kan der i tidsrummet kl. 9-18 på hverdage hæves indtil 15.000 kr.)

Et Visa/Dankort koster 175 kr. om året.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her