Få et Mastercard hos Middelfart Sparekasse

Der findes flere forskellige typer MasterCard. Fælles for dem alle er, at de kan anvendes i mere end 29 mio. forretninger i hele verden – både restauranter, butikker og webshops.

Fordele med et Mastercard Kredit

Med et Mastercard Kredit fra Middelfart Sparekasse får du desuden op til 42 dages kredit sammen med både rejse- og afbestillingsforsikring.

  • Op til 42 dages kredit
  • Diverse forsikringer
  • Rabataftaler

 

Fordele med et Mastercard Debit

Med et Mastercard Debit er du sikker på, at du højest kan bruge det beløb, som du har til rådighed på kontoen. Beløbet bliver trukket på din konto med det samme, så du har hele tiden overblik over din økonomi. Der kan ikke tilknyttes kredit til kortet.

Er skaden sket – anmeld skade

Har du brug for at anmelde en skade, kan du læse mere eller hente en anmeldelsesblanket hos LP Mastercard.

Mastercard til dit behov

Alt efter hvilket behov du har i forhold til forbrugsmuligheder og forsikring, kan du vælge imellem flere forskellige typer kort. Du kan læse mere om de enkelte kort herunder.

Mangler du yderligere information om de forskellige typer Mastercard, eller ønsker du at bestille et Mastercard, er du velkommen til at kontakte din rådgiver.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her