Legetøjsindsamling
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Har du legetøj liggende, der ikke længere bliver leget med, så lad det komme udsatte børn til gode. Hvert år inviterer vi vores yngste kunder til en stor Familiedag. Og i den forbindelse laver vi en stor legetøjsindsamling til fordel for Red Barnet, som vi har et samarbejde med.

Kom ind i Sparekassen med dit gamle legetøj

Startskuddet for indsamlingen lyder lørdag den 27. oktober 2018, hvor 400 børn og deres forældre kigger forbi Fredericia Idrætscenter til en formiddag med underholdning af Motor Mille, masser af hoppeborge, sjov og ballade. Her står frivillige fra Red Barnets genbrugsbutikker klar til at tage imod alt det fine legetøj.

”Når vi nu har så mange børn samlet, så er det oplagt at bede dem tage deres gamle legetøj med. Tænk sig, hvis alle tager bare ét stykke legetøj med, så har vi 400 stykker legetøj, der kan komme udsatte børn til gode”, siger Heidi Flint Knudsen, marketing konsulent i Middelfart Sparekasse og ansvarlig for samarbejdet med Red Barnet.

Legetøjsindsamling i hele uge 44

Indsamlingen starter til Familiedagen lørdag den 27. oktober 2017, og i hele uge 44 kan du også indlevere legetøj i alle Sparekassens afdelinger rundt i landet.

Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og resten af verden – de redder, beskytter og styrker udsatte/dårligt stillede børn.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.