Middelfart Sparekasse i Strib
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Som kunde i Middelfart Sparekasse har du mulighed for at blive garant. Middelfart Sparekasse er nemlig en garantsparekasse. Det betyder, at vi er selvejende og ikke har aktionærer. Vi sikrer en del af vores kapitalgrundlag ved, at vores kunder kan tegne garantkapital. Til gengæld kvitterer vi med en attraktiv rente, som sidste år var på tre procent.

Bliv garant og få flere fordele

Ved at være garant i Middelfart Sparekasse får du en række fordele ud over dem, du har i dag:

  • Du støtter op omkring dit lokale pengeinstitut, der har fokus på udvikling af det lokalsamfund, både du og Sparekassen er en del af
  • Du kan veksle valuta gratis
  • Du inviteres til garantmøder hvert andet år. Næste gang er i marts 2019
  • Du får indflydelse i form af stemmer til valget af sparekassens øverste myndighed, repræsentantskabet. Du har også selv mulighed for at stille op til repræsentantskabet.

Sådan bliver du garant

Du skal kun tegne garantkapital for 1.000 kr. for at blive garant, og du kan tegne op til 100.000 kr. i garantkapital. Renten på garantkapital fastsættes på det årlige ordinære repræsentantskabsmøde.

Sidste år var renten som nævnt tre procent. Du kan læse mere om at blive garant her.

Husk, at garantkapital er ansvarlig kapital, der ikke er dækket af Garantiformuen. En investering i Middelfart Sparekasse skal derfor, ligesom alle andre investeringer, vejes op imod vurderet risiko og afkast. Du kan læse om sparekassens økonomi og drift her.

Kontakt din rådgiver

Kontakt din rådgiver hvis du ønsker at blive garant i Middelfart Sparekasse, eller hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også booke et møde lige her:

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.