Middelfart Sparekasse i Strib
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Som kunde i Middelfart Sparekasse har du mulighed for at blive garant. Middelfart Sparekasse er nemlig en garantsparekasse. Det betyder, at vi er selvejende og ikke har aktionærer. Vi sikrer en del af vores kapitalgrundlag ved, at vores kunder kan tegne garantkapital. Til gengæld kvitterer vi med en attraktiv rente, som sidste år var på tre procent.

Bliv garant og få flere fordele

Ved at være garant i Middelfart Sparekasse får du en række fordele ud over dem, du har i dag:

  • Du støtter op omkring dit lokale pengeinstitut, der har fokus på udvikling af det lokalsamfund, både du og Sparekassen er en del af
  • Du kan veksle valuta gratis
  • Du inviteres til garantmøder hvert andet år. Næste gang er i marts 2019
  • Du får indflydelse i form af stemmer til valget af sparekassens øverste myndighed, repræsentantskabet. Du har også selv mulighed for at stille op til repræsentantskabet.

Sådan bliver du garant

Du skal kun tegne garantkapital for 1.000 kr. for at blive garant, og du kan tegne op til 100.000 kr. i garantkapital. Renten på garantkapital fastsættes på det årlige ordinære repræsentantskabsmøde.

Sidste år var renten som nævnt tre procent. Du kan læse mere om at blive garant her.

Husk, at garantkapital er ansvarlig kapital, der ikke er dækket af Garantiformuen. En investering i Middelfart Sparekasse skal derfor, ligesom alle andre investeringer, vejes op imod vurderet risiko og afkast. Du kan læse om sparekassens økonomi og drift her.

Kontakt din rådgiver

Kontakt din rådgiver hvis du ønsker at blive garant i Middelfart Sparekasse, eller hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan også booke et møde lige her:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her