Fredericia Triathlon Team og Middelfart Sparekasse forlænger samarbejdsaftale.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Flere års godt samarbejde mellem Fredericia Triathlon Team og Middelfart Sparekasse fortsætter de kommende tre år.

“Vi er simpelthen et godt match. Vi er en sparekasse for alle, og triatlonklubben er en klub for alle. Triklubben evner at favne både det familiære og det professionelle – det er tit hele familien, der er med i klubben. Ved siden af rummer den også nogle af landets største talenter og atleter, inden for trisporten. Klubben er en vigtig aktør i byen, både i forhold til at lave stævner og i forhold til at udvikle de unge mennesker,” siger Henrik Troelsen, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Fredericia.

En klub for både bredden og eliten

Fredericia Triathlon Team er med sine ca. 275 medlemmer en stor klub inden for trisporten. Medlemmerne kommer langvejs fra for at være en del af fællesskabet.

“Sponsoratet fra Middelfart Sparekasse hjælper os til, at vi kan give alle vores medlemmer rigtigt gode tilbud – og tilbyde uddannelse til vores trænere. Vores eliteudøvere rejser rundt i hele verden for at samle point sammen for at kunne kvalificere sig OL. Det betyder meget, at vi også kan hjælpe dem videre,” siger Jesper Abildgaard, sponsoransvarlig i Fredericia Triatlon Team.

Sponsorat skal gerne være mere end penge

Når Middelfart Sparekasse går i samarbejde med en lokal forening, er ambitionen at gøre mere end at sende penge til klubben. Der må gerne følge handlinger med.

“Det har været en stor succes for hele byen, at triklubben har flyttet sit stævne ned i byen, hvor der er start og mål. Vores afdeling ligger lige midt i det hele, og vi overvejer, om vi kan åbne vores afdeling i forbindelse med stævnet, så klubben kan nyde godt af den centrale beliggenhed,” siger Henrik Troelsen.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.