MS Crowdfunding - dit bidrag gør en forskel
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

En ny spejderhytte, en bypark eller et opholdssted for unge mennesker… Hvert år modtager vi i Middelfart Sparekasse mange hundrede ansøgninger om støtte, og vi kan heldigvis efterkomme en del, men ikke alle og ikke altid med det fulde beløb, der er brug for.

Derfor har vi lanceret MS Crowdfunding hvor formålet er, at være med til at sikre, at foreningerne og de frivillige får endnu lettere ved at rejse midler og få lokal opbakning til deres initiativer.

Vi vil styrke fællesskaberne

Da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, var hensigten at gøre en positiv forskel for byen. Sparekassen blev stiftet af den lokale håndværkerforening som en forening, og vi er derfor rundet af foreningstanken og fællesskabet. Det gælder både fællesskabet med kunderne, fællesskabet på arbejdspladsen og de lokale fællesskaber, som vi er en del af i de områder, hvor vi har afdelinger.

MS Crowdfunding er derfor en videreudvikling af den lange tradition, vi har for at være mere end blot et pengeinstitut for lokalsamfundet. Vi er ofte sponsor for lokale initiativer, vi stiller gerne op med knowhow, arbejdskraft, værktøjer og markedsføring via vores hjemmeside, nyhedsbrev og sociale medier. Og altså nu også en platform, der kan bruges, når det gælder om at rejse penge til et godt formål.

Hvem kan søge?

  • De projekter, der kan komme på platformen, vil oftest være projekter, hvor Middelfart Sparekasse også selv er med som sponsor
  • Projekterne skal have almennyttig karakter og gerne være til gavn for lokalsamfundet
  • I udgangspunktet kan der indsamles op til 50.000 kr. pr. projekt
  • Foreningen skal selv sørge for at sprede budskabet om projektet og derved være med til at sikre opbakning omkring indsamlingen
  • Der er tale om donationsprojekter, hvor bidragyder ikke får en modydelse for at støtte.

Det er Middelfart Sparekasse der udvælger initiativer og hjælper med det praktiske omkring beskrivelse, foto/video, anmeldelse til indsamlingsnævnet og ideer til markedsføring.

Vær med til at støtte projekterne

crowdfunding.midspar.dk kan du se, hvilke projekter der i øjeblikket samles ind til. Ønsker du at støtte et af projekterne, er du selvfølgelig også velkommen til at give et bidrag.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.