Middelfart Sparekasse søger finansøkonomer med praktikstart januar 2019
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfart Sparekasse er igen i år nomineret til Årets Digitale Finansvirksomhed.

Vi er nomineret i to kategorier:

  • Årets Digitale Finansvirksomhed
  • Bedste digitale kundeløsninger

Kåringen foretages af Finanswatch og Wilke Analyse og er baseret på en analyse af pengeinstitutternes netbank, mobilbank, hjemmeside, digitale kommunikation, arbejde med sociale medier og innovation.

Analysen består af en panelundersøgelse, hvor 3.200 kunder har deltaget, samt et dybdegående interview med den ansvarlige for pengeinstituttets digitale strategi.

Mobilbank og sociale medier i fokus

Vores kunder fremhæver i særlig grad vores mobilbank, vores arbejde med de sociale medier og vores innovationsevne.

Vi er ekstra glade for at kunderne sætter pris på vores mobilbank, vores tilstedeværelse på sociale medier og vores innovationsevne. Vi lover, at vi også fremadrettet gør vores allerbedste for at sikre dig en god oplevelse – uanset om du møder os digitalt eller i vores filialer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.