Sparekassen er med i Grøften
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Middelfarteren Jacob Elkjær har netop taget hul på sin anden sæson som restauratør i den landskendte “Grøften” i Tivoli. Efter mange år med slowfood over seks blus på Restaurant Fænøsund overtog han i 2016 Nordens største a la carte-restaurant med over 100 ansatte.

Middelfart Sparekasse var med på rejsen fra Fænøsund i Middelfart til Grøften i København. Selv om mange større pengeinstitutter var interesserede i at blive hans bank, valgte Jacob Elkjær at holde fast i den lokale sparekasse fra hjembyen. Han har tillid til sin personlige rådgiver og har let adgang til sparring og rådgivning, når han har brug for det. Og så leverer Sparekassen kvalificeret med- og modspil.

“Det er et spørgsmål om at have nogen, man stoler på. At de siger det – både når det er godt, og når det er skidt,” siger Jacob Elkjær blandt andet i denne video fra Grøften.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen. Samtidig er du med i konkurrencen om et gavekort á 500 kroner.

Tilmeld nyhedsbrev

I vores nyhedsbrev holder vi dig ajour med alt, hvad der sker i Sparekassen.

Det er gratis at modtage nyhedsbrevet, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Læs mere om nyhedsbrevet her