TVS Designradiatorer, erhvervskunde i Middelfart Sparekasse
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Selv om der i runde tal er 30 km. fra Henrik Larsens virksomhed TVS Designradiatorer A/S i Bogense til Middelfart Sparekasses hovedsæde på Havnegade i Middelfart, kan der sagtens være tætte relationer mellem virksomhed og rådgiver.

Derfor var Henrik Larsen heller ikke bange for afstanden, da han i 2010 ville skifte pengeinstitut. Han havde i flere år haft et af de store, danske pengeinstitutter som bankforbindelse, men han savnede noget.

“Der var vi bare et nummer i rækken. Nu føler vi mere, at vi har en samarbejdspartner. Det er blevet lidt lettere at snakke om tingene,” fortæller Henrik Larsen, der har drevet virksomheden siden 1991.

Stort varelager kræver en god bank

Hos TVS Designradiatorer A/S udvikles og sælges håndklæderadiatorer i store mængder. Et af virksomhedens varemærker er at kunne levere omgående, når en kunde henvender sig. Det kræver et stort varelager – og et stærkt samarbejde med en stabil bank.

“Da TVS er en virksomhed i vækst, så skal vi også have en bank, som kan se muligheder i virksomheden. Det har altid været tilfældet med Middelfart Sparekasse, og sparekassen har altid været en god “backup” i de tider, hvor der har været behov for det,” siger Henrik Larsen.

Han påpeger, at de grundlæggende vilkår selvfølgelig skal være i orden, og når de er det, så er det relationen til rådgiveren og pengeinstituttet, der er afgørende.

Kigger forbi fra tid til anden

Det er så rigeligt et fuldtidsarbejde at drive virksomheden i hverdagen for at få de mange radiatorer, der sælges hvert år, gennem systemet. Derfor har ledelsen heller ikke tid til at løbe til møder i Middelfart alt for ofte.

“Meget kan jo klares over telefonen og via net- og mobilbank. Og så er vores rådgiver, Claus Nielsen, flink til at kigge forbi her fra tid til anden. Hvis han har et andet ærinde i området, så kan han godt finde på at ringe og spørge, om vi giver en kop kaffe,” fortæller Henrik Larsen.

Han er glad for besøgene.

“Det er ikke fordi, vi bliver løbet på dørene af ham, men han er interesseret i, hvordan det går os og vil gerne følge med. Hvis vi havde indtryk af, at han kom for at kigge os over skulderen, så var det noget andet,” siger Henrik Larsen.

En god net- og mobilbank er afgørende

Det er salgschef Jesper Jensen, der står for papirarbejdet hos TVS. Her er især én ting meget afgørende.

“Jeres netbank er ganske fantastisk. Hvis den ikke fungerer, så fungerer samarbejdet heller ikke,” siger Jesper Jensen.

Han er også blevet privatkunde i Middelfart Sparekasse.

“Det er den samme historie, som med virksomheden. Vi har fået en rådgiver, der kan træffe beslutninger, når vi har nogle ønsker. Og så er jeg sikker på, at hun vil hjælpe, hvis vi kommer til at stå i en svær situation.”

Det handler med andre ord om tillid. Både som privatkunde og erhvervskunde. Og med den gensidige tillid kommer en ro til at koncentrere sig om at udvikle virksomheden.

“Hvis vi får muligheden for at vækste yderligere, så er jeg sikker på, at vi har rygdækningen til det,” siger Henrik Larsen.

Vi har også plads til dig og din virksomhed

Lyder Middelfart Sparekasse som det rigtige pengeinstitut for dig? Så klik her og læs mere om os, og hvor let det er at skifte bank

Du kan også høre, hvad andre kunder siger om os

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.