Udlevér aldrig dit NemID til andre. Uanset hvor tillidsvækkende de lyder, og hvor mange detaljer de kender om dig, så er det ikke en ansat i dit pengeinstitut, der ringer og beder om oplysningerne.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Er du ejer af en virksomhed, kan du fremover nøjes med ét nøglekort, når du bruger NemID. Det betyder en meget lettere adgang til digital selvbetjening for over en halv million virksomheder.

Den nye NemID privat til erhverv-løsning betyder, at du kan nu bl.a. logge på din virksomheds netbank med dit private NemID i stedet for den særskilte NemID medarbejdersignatur.

Den nye løsning virker automatisk og er frivillig. Løsningen er henvendt til både nye og eksisterende virksomheder, og kan bruges hvis du har fuld tegningsret i virksomheden. I virksomheder med flere ansatte, der skal agere på vegne af virksomheden, skal ansatte dog fortsat anvende NemID medarbejdersignatur.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.