Ansøgningsfrist18. juni 2023 StedKøbenhavn TimeantalFuld tid JobtypeServicerådgiver Upload ansøgning og CV

Rådgiver til København

Det går godt i Middelfart Sparekasse, og nu åbner vi en ny afdeling i København. Vi skal have fundet flere dygtige kolleger til afdelingen, herunder en kollega, som har lysten og evnerne til at håndtere de af afdelingens kunder, som har et mindre forretningsomfang.

Du kan være ny i branchen og dermed være i gang med at få erfaring med rådgiverjobbet. Du kan også have flere års erfaring og fortsat ønske en hverdag med kundekontakt, hvor dialogen i højere grad handler om daglig økonomi frem for rådgivning inden for bolig, pension og investering. Uanset din baggrund, så er det vigtigt, at du kan bidrage til, at vores kunder i København er lige så tilfredse som kunderne i resten af Sparekassen – og det siger ikke så lidt.

God til kunder og kolleger

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Du er ansvarlig for afdelingens kunder med mindre forretningsomfang
  • Du er med til at screene potentielle nye kunder sammen med privatrådgiverne
  • Du er ansvarlig for diverse praktiske opgaver i afdelingen
  • Du er praktisk koordinator af forskellige markedsføringsmæssige aktiviteter.

Om dig

  • Du vil ofte være den første, kunderne møder i afdelingen, så er det vigtigt, at du sætter pris på kundekontakt og kan få gæsterne i afdelingen til at føle sig velkomne
  • Du bidrager til det faglige og sociale fællesskab i afdelingen
  • Du er motiveret af en hverdag, der er præget af en iværksætterkultur
  • Du har et smil på læben og trives i et miljø hvor arbejdsdagene sjældent er ens.

Hvis du har kendskab til SDC’s systemer, er det en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste for os er, at du er den rigtige person – så lærer vi dig alt det andet hen ad vejen.

Vi kan tilbyde dig et job på den mest attraktive arbejdsplads i finanssektoren*, og i København kan du ovenikøbet være med til at få en helt ny afdeling godt fra land.

Synes du, opgaven lyder spændende, så skynd dig at sende os din ansøgning. Ansøgningsfristen er den 18. juni 2023.

Du er også velkommen til at kontakte HR-direktør Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47 eller afdelingsdirektør i København Mads Lustrup på tlf. 49 40 34 45, hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om Sparekassen.

*Ifølge undersøgelsen “Medarbejderimage 2022” foretaget af Finanswatch og Wilke og baseret på besvarelser fra over 2.000 medarbejdere i finanssektoren.

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig et gratis online-kursus, der klæder dig på til at lave en rigtig god ansøgning.

Træningen tager ca. 30 minutter, og du kan frit plukke i emnerne ud fra dit behov.

Forløbet udbydes af en ekstern leverandør, og Middelfart Sparekasse kan ikke se, hvilke kandidater der benytter sig af træningen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os