Ansøgningsfrist20. januar 2022 StedHedensted TimeantalFuld tid JobtypeRådgiver Upload ansøgning og CV

Rådgiver til Hedensted

Kunderne i Middelfart Sparekasse er godt vant. Dygtige, tilgængelige rådgivere med frihed til at udføre deres job er en afgørende del af forklaringen på, hvorfor kunderne er meget tilfredse hos os.

Vi anser høj arbejdsglæde for at være nøglen til høj kundetilfredshed, og hvis du kan se dig selv på en arbejdsplads med fokus på både medarbejdernes og kundernes trivsel, så har vi en ledig plads som privatrådgiver i vores afdeling i Hedensted.

Vi har været i Hedensted i 20 år, og i det gamle apotek midt i Hedensted er vi 19 kolleger, som servicerer privat- og erhvervskunder i Hedensted og omegn.

Som vores nye privatrådgiver i Hedensted skal du:

  • overtage en portefølje af bestående kunder
  • være rådgiver for nogle af de kunder, der vælger Middelfart Sparekasse til
  • være god til at samarbejde – både med kollegerne i afdelingen, vores specialister inden for bolig, investering og pension – og kollegerne i stabsfunktionerne.

Til fælles bedste

I Middelfart Sparekasse arbejder vi ud fra levereglen ”Til fælles bedste”. Vi når vores mål i fællesskab, så du kommer til en arbejdsplads uden individuelle salgsmål og ingen krav om et bestemt antal kundemøder hver uge. Vi forventer, at du via en stærk forretningssans forstår at omsætte den frihed til forretninger, der er til gavn for både kunden og Sparekassen.

Middelfart Sparekasse har gennem mange år været blandt landets bedste arbejdspladser. Vi arbejder hver dag på at gøre vores gode arbejdsplads endnu bedre, så du kan se frem til gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Søg jobbet her

Hvis du har lyst til et inspirerende job på en af landets bedste arbejdspladser, så send os din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 20. januar 2022, men søg gerne så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Rune Petersen på tlf. 27 90 06 23 eller HR-konsulent Michael Hedemann på tlf. 61 94 06 00.

Upload ansøgning og CV
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os