Ansøgningsfrist20. juni 2021 StedHedensted TimeantalFuld tid JobtypePrivatrådgiver Upload ansøgning og CV

Privatrådgiver til Hedensted

Da Middelfart Sparekasse for 20 år siden åbnede i Hedensted, valgte vi en central placering i byens gamle apotek. Med årene er afdelingen blevet en lige så central del af livet i Hedensted, som placeringen tilsiger.

Vi er nu 19 kolleger, der rådgiver privat- og erhvervskunder i Hedensted og omegn, og vi bakker op om livet i Hedensted og omegn.

Selv om vi er 20 år, er vi stadig i voksealderen, og vi søger nu en privatrådgiver, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af afdelingen.

Som vores nye kollega skal du:

  • overtage en portefølje af bestående kunder
  • trives med at tage imod nye kunder, der henvender sig til Sparekassen, og bidrage til den fortsatte vækst ved selv at tiltrække nye kunder til afdelingen
  • bruge din faglighed ved at tilbyde dine kunder relevant, kompetent, nærværende og rettidig rådgivning
  • kunne samarbejde med både kollegerne i afdelingen og vores fagspecialister inden for bolig, investering og pension.

Hvis du har arbejdet med SDC’s systemer, er det en fordel, men ikke et krav.

Til fælles bedste

I Middelfart Sparekasse arbejder vi ud fra levereglen ”Til fælles bedste”. Det betyder blandt andet, at vi når vores mål i fællesskab – her er ingen individuelle salgsmål. Det betyder også, at vi aldrig tilbyder kunderne produkter, de ikke har brug for.

Vi søger en kollega, som vil bidrage til vores stærke fællesskab, både fagligt og socialt. I hverdagen vil du opleve stor frihed til at gribe arbejdet an, som det passer dig bedst. Vi forventer, at du med solid forretningsmæssig forståelse kan omsætte den frihed til glæde for både kunder, kolleger, Sparekassen og dig selv.

Middelfart Sparekasse har gennem mange år været en af landets bedste arbejdspladser. Det vil vi fortsat være, så ud over et stærkt fællesskab tilbyder vi også løbende uddannelse med fokus på både din faglige og personlige udvikling.

Søg jobbet

Hvis du har lyst til at blive en del af Middelfart Sparekasse i Hedensted, så tøv ikke med at søge stillingen. Ansøgningsfristen er 20. juni 2021, men søg gerne hurtigst muligt, da vi løbende indkalder kandidater til samtale.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Rune Petersen på tlf. 27 90 06 23 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Upload ansøgning og CV
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os