Ansøgningsfrist19. september 2021 StedVejle TimeantalFuld tid JobtypePrivatkundemedarbejder, Vejle Upload ansøgning og CV

Privatkundemed-
arbejder, Vejle

Har du solid erfaring med produktion af dokumenter til privatkunder? Har du lyst til at indgå i et team med stærk faglighed og fokus på privatkundemedarbejderens arbejde, så har vi jobbet til dig.

Vi søger en kollega til MS Fælles Privat. Det er afdelingen, hvor kollegerne producerer sager til privatkunder i alle Sparekassens afdelinger. Du får 30 kolleger i afdelingen, og der arbejdes i mindre teams, og du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver, både produktion og mindre kontrolopgaver i forbindelse med udfærdigelse af lånedokumenter.

Vi har et stærkt fagligt miljø, og når vi leverer materiale rettidigt og af høj kvalitet, er vi med til at fastholde den høje kundetilfredshed, der er et af Sparekassens varemærker.

Optimalt søger vi stillingen besat i Vejle, hvor MS Fællesservice hører til, men alternativt kan din arbejdsplads også blive i en af vores afdelinger i Aarhus, Esbjerg eller Svendborg. Ligeledes vil der i nogen grad være mulighed for hjemmearbejde.

Som vores nye kundemedarbejder skal du:

  • hjælpe vores rådgivere med at lave dokumenter, så de kan levere den bedst mulige service og rådgivning til kunderne
  • være god til at kommunikere både på skrift og i tale. Du får en bred kontaktflade med kolleger i alle afdelinger, og vi er overbeviste om, at en god intern dialog sikrer det smidige samarbejde, som gør, at kunderne får den bedst mulige service
  • have lyst til at arbejde med flere forskellige opgaver, da vi fordeler den samlede pulje af opgaver blandt alle i afdelingen
  • være parat til at tage nye opgaver over tid i takt med, at behovet ændrer sig
  • kunne trives i en travl hverdag, hvor der er mange bolde i luften.

Vi har stort fokus på trivsel og samarbejde, og har gennem mange år været blandt landets bedste arbejdspladser. Det vil vi fortsat være, og vi prioriterer derfor både faglig og personlig udvikling.

For at lykkes i jobbet skal du:

  • have erfaring med dokumentudfærdigelse
  • have erfaring med sikkerhedsstillelse, boligsagsbehandling m.m.
  • have lyst og evne til at bidrage til, at afdelingen er en succes
  • have energi, overskud og en god portion humor.

Hvis du har kendskab til SDC og Totalkredit, er det en fordel, men ikke et krav.

Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig et gratis online-kursus, der klæder dig på til at lave en rigtig god ansøgning.

Træningen tager ca. 30 minutter, og du kan frit plukke i emnerne ud fra dit behov. Forløbet udbydes af en ekstern leverandør, og Middelfart Sparekasse kan ikke se, hvilke kandidater der benytter sig af træningen.
Du kan tilgå træningen på dette link https:

Søg jobbet

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende kalder kandidater til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige. Sidste frist er søndag 19. september 2021.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Annemette Søgaard Jeppesen, afdelingsdirektør i MS Fællesservice, på tlf. 25 27 06 17 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Upload ansøgning og CV
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os