Ansøgningsfrist23. januar 2022 StedMiddelfart TimeantalFuld tid JobtypeØkonomicontroller Upload ansøgning og CV

Økonomicontroller

Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads i en positiv udvikling og en afdeling, hvor der både er plads til samarbejde og selvstændighed?

Hvis ja, så er muligheden der nu. Middelfart Sparekasse søger en medarbejder til økonomiafdelingen i hovedkontoret i Middelfart.

Du har en solid økonomisk baggrund

Din uddannelsesmæssige baggrund kan meget vel være cand.merc.aud., cand.merc.fir. eller lignende. Vigtigst er det, at du har en solid økonomisk baggrund. Har du også erfaring fra den finansielle sektor eller revisionsbranchen, er det et stort plus. Under alle omstændigheder er dit kendskab til Excel i top, og du skal have gode engelskkundskaber.

Du skal blandt andet arbejde med:

  • regnskabsrapportering og skat
  • finansiel rapportering inden for blandt andet likviditet og kapitaldækning (COREP)
  • udvikling og optimering af eksisterende rapportering inden for likviditet, kapitaldækning og regnskab
  • dynamisk rapportering til Sparekassens ledelse og diverse myndigheder
  • den daglige likviditetsstyring
  • diverse ad hoc-opgaver.

Middelfart Sparekasse har i dag 14 afdelinger og 380 medarbejdere. Økonomiafdelingen sidder som de øvrige stabsfunktioner i hovedsædet i Middelfart. Vi kunne godt fortælle om den gode frokost, kaffen og frugtordningen, men det er vigtigere for os at understrege, at du kommer til en arbejdsplads, hvor tillid er fundamentet. Du får frihed til at tilrettelægge og udføre dine arbejdsopgaver, så det passer dig bedst.

Med på holdet er vi syv kolleger i økonomiafdelingen. Vi kan godt garantere, at du ikke kommer til at kede dig. Selv om vi har travlt, har vi altid overskud til et smil og at hjælpe hinanden. Og det gælder ikke kun i økonomiafdelingen. På tværs af afdelinger og adresser har vi et helt unikt sammenhold.

For at lykkes i jobbet skal du kunne:

  • arbejde analytisk og have sans for detaljen
  • arbejde løsningsorienteret, så teori bliver til praksis
  • arbejde selvstændigt og tage initiativ
  • komme i mål med dine opgaver.

Har du også kendskab til SDC’s systemer, er det en fordel, men ikke et krav.

Hvis du vil have et fagligt udfordrende job på en af Danmarks bedste arbejdspladser, så send os din ansøgning. Vi skal have din ansøgning senest 23. januar 2022, men send den gerne hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Vi ansætter, når vi møder den rigtige kandidat. Forhåbentlig kan du begynde i dit nye job den 1. marts.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte økonomidirektør Leif Stoustrup på tlf. 31 14 76 00 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Upload ansøgning og CV
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os