Ansøgningsfrist26. marts 2023 StedOdense TimeantalFuld tid JobtypeErhvervsrådgiver Upload ansøgning og CV

Erhvervsrådgiver til Odense

Tilgængelighed, hurtige svar og en rådgiver, der kender kunden og virksomheden. Det er nogle af de ord, som vi ønsker, at erhvervskunderne i Middelfart Sparekasse sætter på os, når de taler om deres samarbejde med Sparekassen og den personlige rådgiver.

Hvis du kan leve op til det, så har vi et ledigt skrivebord til dig i vores afdeling i Odense.

Vi kom til Odense i 2011 og har siden opbygget en velfungerende afdeling, hvor vi rådgiver mange privat- og erhvervskunder. Du bliver kollega nr. 20 i afdelingen.

Vi har brug for din hjælp til at rådgive nogle af vores eksisterende kunder, men du har også mulighed for at arbejde aktivt med at tiltrække nye kunder til afdelingen.

Som vores nye erhvervsrådgiver i Middelfart skal du:

  • overtage en portefølje af bestående kunder
  • arbejde opsøgende over for potentielle erhvervskunder
  • være holdspiller i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Du overtager en fokuseret portefølje af erhvervskunder i SMV-segmentet. Du mener – ligesom os – at rådgivning handler om andet end produkter og rentesatser. Branchekendskab, gode relationer og ærlig dialog er også en del af den pakke, vi tilbyder vores kunder.

Vi tør godt sige, at Middelfart Sparekasse er en særdeles god arbejdsplads. Ud over et stærkt fællesskab både i afdelingen og på tværs af hele Sparekassen, så viser vi dig stor tillid som medarbejder. Du får ingen personlige salgsmål og ingen krav om et vist antal kundemøder pr. uge. Vi forventer, at du formår at udnytte de frie rammer til at levere professionel og kvalificeret rådgivning, der munder ud i forretninger, der er til glæde for både kunderne og Sparekassen.

For at lykkes i jobbet skal du:

  • have et godt netværk i Odense – eller evnerne til at opbygge det
  • sætte dig ind i dine kunders behov og ønsker og bruge det som udgangspunkt i din rådgivning
  • kunne samarbejde bredt med både dine kolleger i afdelingen og vores specialister inden for blandt andet investering og pension

Hvis du har lyst til et spændende job i en sparekasse i udvikling, så send os din ansøgning. Ansøgningsfristen er 26. marts 2023. Vi anbefaler, at du søger jobbet hurtigst muligt, for vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør i Odense Thomas Bo Jørgensen på tlf. 27 90 05 36 eller HR-direktør Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Hov. Glemte vi helt at fortælle, at vi har det bedste image blandt medarbejdere i finanssektoren – for fjerde år i træk? Vi glæder os til at byde dig velkommen, så du kan mærke, hvorfor.

Upload ansøgning og CV
Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig et gratis online-kursus, der klæder dig på til at lave en rigtig god ansøgning.

Træningen tager ca. 30 minutter, og du kan frit plukke i emnerne ud fra dit behov.

Forløbet udbydes af en ekstern leverandør, og Middelfart Sparekasse kan ikke se, hvilke kandidater der benytter sig af træningen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os