Ansøgningsfrist8. december StedMiddelfart TimeantalFuld tid JobtypeErhvervsrådgiver Upload ansøgning og CV

Erhvervsrådgiver til Middelfart

Tilgængelighed, hurtige svar og en fagligt stærk rådgiver, der kender kunden og virksomheden. Det er nogle af de ord, som vi ønsker, at erhvervskunderne i Middelfart Sparekasse sætter på os, når de taler om deres samarbejde med Sparekassen og den personlige rådgiver.

Vi søger nu en erhvervsrådgiver til vores erhvervsafdeling i Middelfart. Du bliver en del af en afdeling, som fik sin første erhvervskunde i 1853, så vi har haft nogle år til at opbygge en god afdeling og en god forretning i Middelfart. Vi har brug for din hjælp til at rådgive nogle af vores eksisterende kunder, men du har også mulighed for at arbejde aktivt med at tiltrække nye kunder til afdelingen.

Som vores nye erhvervsrådgiver i Middelfart skal du:

  • overtage en portefølje af bestående kunder
  • arbejde opsøgende over for potentielle erhvervskunder
  • være holdspiller i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Du bliver en del af en afdeling med fem erhvervsrådgivere. Afdelingen tæller også de lokale erhvervsmedarbejdere, og din chef, erhvervschefen, er også den samlende figur for alle Sparekassens kolleger inden for erhvervsområdet.
På hovedsædet sidder også vores privatrådgivere og hovedparten af vores stabsfunktioner. I alt får du ca. 110 kolleger i Havnegade i Middelfart.

Middelfart Sparekasse har gennem flere år været en af landets bedste arbejdspladser. Ud over et stærkt fællesskab både i afdelingen og på tværs af hele Sparekassen, så viser vi dig stor tillid som medarbejder. Du får ingen personlige salgsmål og ingen krav om et vist antal kundemøder pr. uge. Vi forventer, at du formår at udnytte de frie rammer til at levere professionel og kvalificeret rådgivning og møder kunderne med relevant rådgivning, der munder ud i forretninger, der er til glæde for både kunderne og Sparekassen.

For at lykkes i jobbet skal du:

  • have et godt netværk i Middelfart – eller evnerne til at opbygge det
  • sætte dig ind i dine kunders behov og ønsker og bruge det som udgangspunkt i din rådgivning
  • kunne samarbejde bredt med både dine kolleger i afdelingen og vores specialister inden for blandt andet investering og pension
  • have fuldt fokus på kundernes virksomheder. Den private del af dine kunders engagement varetages af en af dine kolleger i Middelfart Privat.

Hvis du har lyst til et spændende job i en sparekasse i udvikling, så send os din ansøgning. Ansøgningsfristen er onsdag 8. december.

Vi anbefaler, at du søger jobbet hurtigst muligt, for vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte erhvervschef Sune Hasseltoft på tlf. 20 82 61 92 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Upload ansøgning og CV
Ansøgertræning

Vi vil gerne klæde dig bedst muligt på til at søge stillingen, så derfor tilbyder vi dig et gratis online-kursus, der klæder dig på til at lave en rigtig god ansøgning.

Træningen tager ca. 30 minutter, og du kan frit plukke i emnerne ud fra dit behov.

Forløbet udbydes af en ekstern leverandør, og Middelfart Sparekasse kan ikke se, hvilke kandidater der benytter sig af træningen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os