Vagn Åge Jensen Løsning It-konsulent 68 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Som kunde og garant i Middelfart Sparekasse, vil jeg gerne have indflydelse og bidrage med input til den fremtidige udvikling i Sparekassen. Jeg har været medlem af repræsentantskabet siden 2016, og har oplevet en spændende udvikling med Sparekassen. Jeg betragter mig selv som garanternes repræsentant, og bindeled mellem kunder og Sparekassens ledelse.
Det er min oplevelse, at ledelse og bestyrelsen lytter til de input, der kommer fra repræsentantskabet, og det giver mig lyst til at tage en tørn mere.
Med min brede erfaring fra erhvervslivet, føler jeg at jeg kan bidrage med yderligere input til Middelfart Sparekasse, som jeg betragter som en dygtig, ærlig, solid og lokal engageret medspiller i
vort område.

Lidt om mig:

Jeg er lige fyldt 68 år, og er bosiddende i Hedensted området. Jeg er gift med Ulla og sølvbryllup er for længst overstået. Vi har 2 børn som begge er fløjet fra reden.
Jeg er nysgerrig af natur, og følger meget med i samfundsudviklingen og den offentlige debat. Specielt det økonomiske område har min interesse. Jeg har rejst meget i mit arbejdsliv, og nyder at opdage nye steder i verden. Det er jo blevet lidt mere besværligt i denne tid, så nu har vi kastet os over Danmark, som jo er et dejligt land, og byder på mange spændende oplevelser.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Sparekasse uddannelse:
Horsens Sparekasse, Egnssparekassen i Horsens, Bikuben
Forsikrings uddannelse – Eksamineret Erhvervs Assurandør:
Pensionscenterchef, Bikuben Pension Ålborg
Gl. Skanderborg (nu Nem Forsikring)
Codan
ERP uddannelse:
Columbus It Partner – Uddannelse af brugere
Scales IT – Implementering af AX/Dynamics D365 i større virksomheder
Microsoft – Uddannelse af konsulenter/ansvarlig for uddannelse af instruktører i Europa, Afrika og Asien.
Axtrain -10 år Selvstændig erhvervsdrivende – international uddannelse af konsulenter og implementering af AX/D365 i 25 lande.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os