Torben Ronæs Foged Middelfart Iværksætter / Ejerleder 53 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg vil bidrage til udviklingen af Middelfart Sparekasse med mine erfaringer som både økonom, virksomhedsejer med stærkt nationalt/internationalt udsyn, samt som tilflytter med en enorm trang til at være en del af Middelfart. Da jeg flyttede til Middelfart for ca. 15 år siden, skiftede jeg med det samme alt til Middelfart Sparekasse, fordi det gav god mening. Det har jeg aldrig fortrudt. Tværtimod.
Middelfart Sparekasse skal forblive et lokalt ankerpunkt og være en solid virksomhed – men må aldrig miste sit fokus på kunderne, uanset om de er private eller erhverv. Samtidig skal Sparekassen have en stræk position de steder, hvor der er afdelinger. Jeg vil både lytte, forstå og bidrage aktivt som en del af repræsentantskabet i at assistere og udfordre ledelsen i MS, så den bliver på sporet, samtidig med at vi stopper ved de rigtige stationer. Men MS skal også finde og køre ud af de sidespor, hvor der er gode muligheder for udvikling på et solidt grundlag. Jeg vil repræsentere en bred skare af kundeprofiler i Sparekassen.

Lidt om mig:

Jeg er økonom, organisationsmand og ekspert i produktsikkerhed – blandt andet produkter til børn – og det betyder, at jeg har mere legetøj på kontoret end mange børn har på værelset. Det har min datter og andres børn nydt godt af i tidens løb.

I min virksomhed elsker jeg at nørde med jura, økonomi og guide alle fra iværksættere til internationale virksomheder i deres arbejde med compliance og produktsikkerhed. Jeg har et stort internationalt udsyn og netværk, idet jeg er formand for udvalget for legetøjssikkerhed under Dansk Standard – og så repræsenterer jeg Danmark som ekspert i det vigtige arbejde med at lave sikkerhedsstandarder for legetøj og forbrugerprodukter i både europæisk og globalt regi.

Min lokalisme kommer til udtryk som en del af både idræts- og erhvervslivet i både Fredericia og Middelfart. Jeg er medlem af cykelklubben Baghjulet og Fredericia Triathlon Team. Som triatlet er jeg tilmed en del af det danske Age Group Landshold. Jeg nyder at deltage på både korte, intensive distancer, men også på Ironman-distancen, som kræver mere forberedelse, planlægning og ikke mindst udholdenhed. Slutteligt har jeg gode link til erhvervslivet i Middelfart, hvor jeg er en aktiv del af Middelfart

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Kaptajn af reserven (Hæren)
Politiassistent
Civiløkonom (HD i Organisation)
Suppleret med en CBA (Syddansk Universitet)
Erhverv:
Delingsfører i Prinsens Livregiment (1987-1990), derpå aktiv officer i reserven.
Politiassistent i Lyngby Politi og Rigspolitiet (1990-2000)
Afdelingschef i Océ Danmark (IT virksomhed) (2000-2004)
Kundeservice- og logistikchef i VELUX Danmark (2004-2006)
Siden 2005/06 iværksætter af tre virksomheder, og siden 2005 ejerleder i ForbrugerLaboratoriet.
I øvrigt:
Formand for udvalget for legetøjssikkerhed hos Dansk Standard
Formand i Middelfart Lederforum.
Dansk repræsentant i div. internationale ekspertgrupper for produktsikkerhed.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os