Thomas Kanstrup Christensen Kolding Direktør 43 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Selv om der er sket meget i bankverdenen på 10 år, vil jeg med sikkerhed kunne trække på min erfaring som direktør i Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse, der også fungerede som garantsparekasse og var stærkt lokalt forankret i sit lokalområde. Jeg higer efter igen at kunne involvere mig i udviklingen af en garantsparekasse placeret i det område, hvor jeg bor.

Jeg vil være med til at sætte mit præg på fremtidens Middelfart Sparekasse, både via repræsentantskabet, men forhåbentligt også som en del af sparekassens fremtidige bestyrelse. Sparekassens flotte vækst både lokalt og regionalt, i både forretningsomfang og indtjening, har skabt en stærk regional finansiel samarbejdspartner, der har stor indflydelse på dagligdagen for både privatpersoner, virksomheder og foreninger. En vigtig position, som jeg meget gerne vil være med til at sikre, at Sparekassen også i fremtiden forvalter på en fantastisk måde, til glæde for hele regionen.

Lidt om mig:

Energisk forretningsmand på 43 år, bosiddende i nybygget hus på Drejens, Kolding, sammen med min kone, Jannie, og vores 3 dejlige børn, William (11) og tvillingerne Irene (8) og Christian (8).
Arbejdsmæssigt er jeg selvstændig med eget firma, Finansarkitekterne, hvor jeg er involveret i en række firmaer. Enten som medejer, interim direktør, konsulent eller bestyrelsesmedlem. Et fællestræk er, at firmaerne har strategiske udfordringer, som jeg bistår med at få identificeret og løst.
Privat dyrker jeg padeltennis og har involveret mig i børnenes fritidsaktiviteter. For tiden er jeg træner for Williams fodboldhold i FC Kolding Nord.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Cand.merc. i Finansiering og Udenrigshandel fra Aarhus Business School, færdig 2003
2003- 2005 Management Consultant, SCA
2005- 2007 Investeringschef Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse
2007- 2009 Direktør i Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse (Nu: Sparekassen Kronjylland)
2009 – Selvstændig Management Konsulent, Finansarkitekterne.
2009 – Professionelt bestyrelsesmedlem og – formand i en række bestyrelser.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os