Jeg stiller op, fordi det giver mening for mig at involvere mig, hvor jeg synes, at det er en interessant, og hvor jeg tænker, at jeg kan gøre en forskel. I en stadig mere globaliseret verden, finder jeg det vigtigt, at vi også værner om det nære og lokale. Det synes jeg, at Middelfart Sparekasse er et forbilledligt eksempel på, og det ønsker jeg at være med til at både støtte og præge.
Empati og etik er to nøgleord for mig, både i privat og forretningsmæssig sammenhæng, og det tænker jeg er to vigtige begreber, som jeg agter at bringe med ind i Middelfart Sparekasse, selvom jeg ikke tvivler på, at de to begreber allerede er på dagsordenen, og har været det længe.
Jeg har måske en lidt utraditionel “karrierevej”, da jeg måske er en af de landbrugsmedhjælpere og tidligere handicaphjælper med den længste uddannelse. Jeg ser det som en fordel, at jeg qua min erhvervsmæssige og uddannelsesmæssige baggrund har stor indsigt i mange forskellige brancher og samfundslag. Jeg mener klart det er en styrke, da repræsentantskabet skal evne at kunne sætte
sig i alle kundegruppers sted.
De steder, hvor jeg bliver inviteret ind, kan regne med en nysgerrig og reflekterende ressource med en åben og analytisk tilgang til tingene, og så er jeg ikke bange for at stille “de dumme” spørgsmål.
Ydermere har jeg en værktøjskasse fra mit tidligere virke, som ofte bekommer mig nyttig.
Jeg er 44 år, bosiddende på Nordfyn og samlevende med Joan, der er forsikringsmægler. Joan har to udeboende børn (20 og 24).
Jeg er uddannet cand. merc. i strategi og ledelse fra 2002. Jeg har tre års erfaring som leder, fire års erfaring som projektleder og –chef, samt fire års erfaring som konsulent.
Efter at have været handicaphjælper i en del år, så har livet på landet fanget både min partner og jeg. Derfor har jeg valgt at stoppe som handicaphjælper og i stedet hjælpe til på en lokal gård.
Jeg vil betegne mig selv som en struktureret, dynamisk og empatisk person, der trives bedst i samspil med mennesker. Jeg er yderst engageret i de ting, jeg beskæftiger mig med. Derfor er jeg tidligere ungdomstræner i bordtennis, aktiv i diverse bestyrelser og netværksgrupper mv.
Jeg nyder at dyrke motion i forskellige former, herunder golf på absolut amatørbasis. Jeg prioriterer samvær med gode venner og familie. Endvidere bruger jeg meget tid på at pleje mit netværk.
Jeg er uddannet cand. merc. i strategi og ledelse fra 2002.
2020 – Landbrugsmedhjælper, censor på CBS, SDU og AU på bachelor og kandidatniveau, samt
bestyrelsesformand for Nordfyns Vandværk.
2013 – 2020 Handicaphjælper. Ansat som hjælper i døgnvagter hos lam mand medio 30.
Censor på CBS, SDU og AU på bachelor og kandidatniveau.
2010 – 2012 Selvstændig – Uafhængig konsulent. Yder uafhængig finansiel, strategisk og organisatorisk rådgivning.
2007-2010 Konsulent, Conmoto A/S. Konsulentopgaver med fokus på strategi, talentudvikling samt ledelses- og teamudvikling i såvel private og offentlige virksomheder fx TDC, GN Netcom, Århus Teater, DLG, Würth, Bygma, Novozymes, Top Toy, Lego etc.
2006-2007 Projektchef, TDC Totalløsninger. Århus og København. Reference fra fire projektledere.Projektchef i OptiMax-projektet i TDC Totalløsninger, der har til formål at implementere Lean i TDC, samt optimere kundetilfredshed, omkostninger og medarbejdertilfredshed undervejs.
Ansvar for værdistrømmen fra Salg til Installation på PSTN og ISDN med cirka 3.700 FTE.
2002-2005 Projektchef, TDC Forlag. Århus, København og Halmstad, Sverige. Reference fra fire projektledere. Ansvarlig for afdelingen Projekt og strategi med fem medarbejdere, heraf tre projektledere i Salg Danmark (SD).
Ansvarlig for Go to Market strategi og implementering i SD.
Ansvarlig for programledelse af 26 projekter på tværs af TDC Forlag.
Ansvarlig for alle projekter i SD og deltager/ansvarlig for tværorganisatoriske projekter.