Søren Hjerrild Mikkelsen Løsning Selvstændig 53 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg stiller op for at få et bedre indblik i Middelfart Sparekasse, som er mit lokale pengeinstitut. Det er min overbevisning, at Sparekassen har set rigtigt i at være lokalt forankret, i en tid hvor mange andre pengeinstitutter centraliserer deres filialer. Herudover støtter Sparekassen mange tiltag og foreninger lokalt. Det giver en samhørighedsfølelse i lokalsamfundet, som jeg gerne vil medvirke til fortsætter. Endvidere interesserer jeg mig generelt meget for økonomi, især investering og de samfundsmæssige forhold, der har betydning herfor. Jeg vil gerne være en brik i puslespillet, som også kan komme med input til forretningsgangene i hverdagen, men vigtigst, vil jeg være en garant for at den lokale forankring fortsætter, med de fordele det har for lokalsamfundet.

Lidt om mig:

Jeg er 53 år, i fast forhold til Susanne, og har 4 voksne børn. Jeg bor i Løsning og er et meget aktivt menneske, som elsker at bevæge mig. Løb er min store lidenskab, såvel professionelt som privat. Jeg har fx grundlagt HLLH, som er en løbeklub i Hedensted. Jeg har selv opnået at blive danmarksmester flere gange som Mastersløber. Udover løb dyrker jeg også cykling og badminton på motionsplan.

Generelt støtter jeg gerne op om idrætsforeninger og de frivillige, der bruger deres fritid på at give andre gode oplevelser. Derfor sponsorerer jeg også både store og små idrætsforeninger. En anden stor interesse er investering. Jeg bruger en del tid på at forstå økonomien, samfundet og alle de udefrakommende ting, som tilsammen har stor betydning for fx aktiekurserne. Det er et emne, der aldrig udtømmes. Når jeg slapper af, sker det ofte foran skærmen, hvor fodbold og gode dokumentarudsendelser er det foretrukne.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Uddannelse
10 Klasse
EFG Handel og Kontor
Uddannet landmand
Uddannet Jordbrugsteknolog
Erhvervsmæssig baggrund
Landmand
Planteavlskonsulent i Skive og Horsens
Forretningsfører i Vejle Svømmeklub Triton
Idrætskonsulent (løb og cykling) i DGI Sydøstjylland
Selvstændig (nuværende)
Seriøs og Specifik Træning (foredrag, træningsplaner, undervisning og salg af bog. Alt vedr. løb)
Kildevang I/S (udlejning af landbrugsjord og salg af jord til udstykninger)

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os