Roland Christiansen Vejle Øst Direktør 54 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Mit udgangspunkt for at stille op er først og fremmest en veneration for Middelfart Sparekasse. Som garant og kunde i Sparekassen er jeg begejstret for den måde Sparekassen drives på og den rolle, Sparekassen spiller i lokalsamfundet i øvrigt.

Et af tidens ord er “samfundssind”. Jeg oplever i det daglige en økonomisk veldrevet Sparekasse, som samtidig er sig sin rolle i samfundet bevidst. Kort sagt en sparekasse, der udmærker sig ved at insistere på at vise samfundssind, og som skiller sig positivt ud fra mængden. Jeg stiller op til repræsentantskabet for at bidrage med min erfaring til – og tage medansvar for – den fortsatte positive udvikling af Middelfart Sparekasse.

Lidt om mig:

Civilt er jeg gift med Lotte, som arbejder som advokaturchef i Anklagemyndigheden. Vi bor i Bredballe. Sammen har vi 3 døtre på hhv. 23, 20 og 17 år, hvoraf den yngste stadig er hjemmeboende.
Fritiden går i væsentlig grad med idræt. Efter mange år som motions- og maratonløber er det i stadig højere grad motionscykling med “Tonserne” og i Vejle Cykel Motion, som jeg bruger tid på. Sang og musik står også på agendaen. Nogle vil måske i den sammenhæng kende mig som initiativtager til de populære sangaftener med Højskolesangbogen i DGI Huset Vejle, som jeg leder i samarbejde med højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole.
Lidt læsning bliver det også til, som oftest politiske biografier.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Cand.Merc. i organisation og ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus.
Direktør i DGI Huset Vejle siden 2008

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os