Randi Høxbro Esbjerg N Udviklingschef 41 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg vil gerne udvide mit kendskabsområde til både pengeinstitut, som jeg primært kender “indefra”, mit netværk udover kommunegrænser, og udfordre mig selv som medlem af repræsentantskabet. Mit mål er på sigt bestyrelsesposter. Jeg er i forvejen en glad kunde og dermed en god ambassadør for sparekassen. Jeg kender til bankdrift både teoretisk via min uddannelse, indefra
via 8 år i pengeinstitut, som kunde og som ekstern forretningsudvikler ved flere virksomheder. Jeg vil derfor kunne bidrage med flere vinkler til repræsentantskabet, både lokalt, men også nationalt.

Lidt om mig:

I mit daglige virke arbejder jeg som udviklingschef i Business Esbjerg, som er en erhvervsorganisation, der dækker Esbjerg og Fanø kommuner. Her arbejder jeg med projekter og initiativer, der skal skabe vækst og udvikling i lokalområdet og ind i særligt små og mellemstore virksomheder. Jeg har derfor er bredt kendskab til især den lokale erhvervsstruktur og ved, hvad der er på dagsorden både i dag og i morgen. Jeg brænder for at udvikle forretninger og se nye muligheder, og er ophavsmand til flere tiltag i byen. Blandt andet den årlige Karrieremesse Esbjerg, funding af nyt Iværksætterhus i byen og meget mere.
Privat er jeg gift med Carsten, og sammen har vi 2 børn på hhv. 12 og 10 år.
Jeg er aktiv medlem af Esbjerg roklub, hvor jeg blandt andet er ansvarlig for klubbens kommunikation og opstart af ny børne- og ungdomsafdeling.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Jeg har de seneste 7 ½ år arbejdet med forretningsudvikling i lokale virksomheder i Esbjerg og Fanø kommuner i forbindelse med mit arbejde hos Business Esbjerg. Inden da kom jeg fra den finansielle sektor, hvor jeg har arbejdet som filialdirektør, erhvervsrådgiver og privat rådgiver. Oprindelig uddannet ejendomsmægler og har læst HD i finansiel rådgivning. Dertil flere fag på HD og akademiniveau. Efteruddannelse indenfor forretningsudvikling.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os