Peter Wright Jørgensen Odense SV Folkepensionist 68 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg ønsker at opstille, for at sikre en fortsat udvikling af MS, både i forhold til effekt, kvalitet og afkast af den primære bankvirksomhed, men også for at fastholde de mange års gode resultater (kåringer) i forhold til medarbejder- og kundetilfredshed. Middelfart Sparekasse er et levende og godt eksempel på, at man ikke behøver opføre sig som “er dumt svin”, for at drive bankvirksomhed. Jeg vil også gerne tilskynde MS til at udvikle gode tilbud til de mange frivillige organisationer i Danmark – og være aktive i markedsføringen af disse tilbud.

Lidt om mig:

Jeg er en veluddannet og engageret folkepensionist, med udsyn og stor interesse i samfundsmæssige forhold. Jeg har omfattende arbejdserfaringer fra især sundheds- og socialområdet i DK.
Jeg har arbejdet aktivt i flere bestyrelser, enten som formand, eller administrator/kasserer. Jeg er en åben og omgængelig person, med en pæn stor portion humoristisk sans. Jeg håber på, at blive valgt, for jeg ser frem til at engagere mig i Middelfart Sparekasses liv og udvikling

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Grundskole og realeksamen.
Autoriseret sygeplejerske m. diplomuddannelse i ledelse.
Master of Public Management (MPM).
JOBS:
Klinisk sygeplejerske og anæstesisygeplejerske.
Uddannelseschef i sygehusvæsnet.
Centerchef for 3 sygehuse under Sygehus Fyn.
Selvstændig ledelses- og udviklingskonsulent. (eget firma)
Afdelingschef for 2 afdelinger af Social- og Sundhedsskolen Fyn.
Nu pensionist.

 

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os