Kevin Byskov Give Specialkonsulent 41 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg vil gerne lære mere om Middelfart Sparekasse som forretning og bidrage til, hvordan forretningen skal udvikle sig fremover.

Lidt om mig:

Jeg er gift og far til 3 børn. Når der ikke lige er lukket ned pga. COVID-19, træner jeg på et hold for voksne mænd, både for at holde mig lidt i form og for det sociale samvær. Desuden går jeg til ridning sammen med min ældste datter en gang om ugen. Her under COVID-19 har min familie og jeg i stedet gået i masse ture i den skønne danske natur ligesom så mange andre.
Jeg er/har været aktiv i en række forskellige foreninger/institutioner. Fx har jeg siddet 8 år i skolebestyrelsen på den lokale skole og heraf 3 år som formand. Ved det netop overståede valg,
valgte jeg at trække mig, da jeg synes, det var ved at være tid til nye øjne i skolebestyrelsen. Jeg er bestyrelsesmedlem og træner for badmintonjuniorer i den lokale idrætsforening. Desuden er jeg suppleant i en fjerkræforening, hvor jeg også deltager aktivt i foreningens aktiviteter. Jeg har deltaget i disse forskellige bestyrelser, fordi jeg synes det både er vigtigt og spændende at give sine meninger og ideer til kende. Og om muligt vil jeg nu gerne ind og bidrage til i repræsentantskabet hos Middelfart Sparekasse.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

2007: Rådgiver for kvægavlsforeningen Dansire.
2008-2015: Konsulent hos SEGES primært opgaver relateret til avlsværdivurdering for kvæg i
Danmark, Sverige og Finland.
2016-2019: Forsøgsleder for staldforsøg hos Kopenhagen Fur.
2019: Beef breeding manager hos VikingGenetics.
2019-nu: Specialkonsulent hos SEGES primært opgaver relateret til avlsværdivurdering for kvæg i
Danmark, Sverige og Finland.

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os