Karin Voldby Strüssmann Brabrand Salgskonsulent 54 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg vil bringe kunden endnu mere ind i repræsentantskabet.  Jeg vil samarbejde og netværke om gode ideer til gavn for alle kunder. Det er et bevidst valg, at jeg er i en sparekasse, hvor alle kan komme til orde – det er ikke aktionærernes kasse, men kundens kasse. Jeg vil gerne være med til at arbejde for, at Middelfart Sparekasse bliver på sit høje troværdighedsniveau. Jeg tror på forenings Danmark, og den værdi det skaber for Danmark – at der hver dag er 1000 vis af frivillige der skaber aktiviteter og spreder glæde og hjælper og støtter op om andre. Forenings Danmark bidrager også til mit netværk og giver utrolig meget glæde og gode oplevelser.

Lidt om mig:

Jeg er 54 år og bor i Brabrand med min mand og elsker at lave mad, når familien (børn og børnebørn) og venner er i huset. Marmelade er en af mine spidskompetencer – blev Danmarksmester i marmelade i 2013. Jeg er rundet af forenings Danmark – spejderleder og klatreinstruktør og lige nu bruger jeg en del tid i kajakklubben Viking i Århus som hjemmesideansvarlig og hjælper for nye.
Mine forenings aktiviteter har altid været kædet sammen med naturen – det er utrolig givende at åbne naturen for andre – både børn og voksne. Jeg elsker min have, min motorsav og kan ikke undvære at komme ud hver dag. Det bliver til mange både korte og lange vandreture i det Midtjyske – @husknaturen

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Min baggrund er 30 år i det private erhvervsliv – som ansat, medlem i advisory board og bestyrelse.
Erfaringen er bl.a. hentet i jobs som marketingchef, sælger, projektleder og som medlem af ledergruppen. Jeg arbejder både på strategisk, taktisk og operationelt plan, hvor fokus er på, hvordan vi forbedrer vores konkurrencesituation og udvikler forretningen. Jeg afdækker de muligheder markedet, produktet og samarbejdspartnere giver for at skabe bedre produkter til kunderne og
afsætte dem. Har arbejdet tæt sammen med ejerledere og ledelsen gennem ejerskifte, flytning af virksomhed, sammenlægning og vækst.
2020-Bestyrelsesmedlem i Bloddonorerne i Århus
2018-Salgskonsulent 5R Marketing
2013-Karins Bigård – ejer
2018-2020Advisory Bord Byblomst – mere liv i byen.
2016Konsulent, Access Technology
2014-2016Projektleder marketing, Royal Canin (selskab i Mars) Randers/København
2011-2013Marketingkoordinator DC-Supply
2010-2011Projektleder marketing, Color Lines Tax-free-butikker
2002-2009Marketingchef B6 Gruppen
1995-2002AD’er DTF travel
Min teoretiske baggrund er Grafiker, HA, HD-A, akademiuddannelse i Digital markedsføring,
Projektledelse og Netværk samt en Bestyrelsesuddannelse fra Erhvervsakademiet Aarhus.
Læs mere her og connect gerne på www.linkedin.com/in/karinvoldbystrussmann

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os