Karin Riishede Strib Økonomimedarbejder 61 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Repræsentantskabet er øverste myndighed i Middelfart Sparekasse, og for mig er det vigtigt, at sammensætningen af repræsentantskabet er så bred som muligt. Jeg vil gerne medvirke til fortsat at bevare og styrke de gode værdier og den gode historie, som Sparekassen er bygget på. Netop de gode værdier, Sparekassens stærke lokale engagement i lokalområderne, den gode tætte dialog mellem repræsentantskabet og bestyrelsen, må ikke fortabes i disse tider med flere nationale og internationale regler om kapitalkrav, solvensbehov etc. Og så er det spændende at komme lidt tættere på sin Sparekasse og få en dybere indsigt i, hvad det kræver at drive en moderne Sparekasse, professionelt og nærværende på samme tid.

Lidt om mig:

Jeg er 61 år, bosat i Strib sammen med min mand Lars og vores bomuldshund Hector, og jeg har en voksen søn, Morten, på 32 år.

Til daglig arbejder jeg med økonomi og regnskab ved Hindsgavl Slot og passer mit byrådsarbejde i Middelfart Kommune, så jeg har en travl og spændende hverdag.

Jeg interesserer mig meget for det samfund, som jeg selv er en del af – både lokalt, nationalt og internationalt – og jeg holder meget af at læse gode gammeldags papiraviser.

I min fritid dyrker jeg lidt allround fitness, holder af god musik, gode bøger, strikketøj m.m.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Uddannet revisor (HD Regnskabsvæsen)
Mangeårig bred praktisk erhvervserfaring fra ansættelser ved Deloitte, A/S Nordisk Solar Compagni, PWC og egen selvstændig konsulentvirksomhed
Fra april 2019 – økonomimedarbejder ved Hindsgavl Slot
Fra januar 2018 – valgt byrådsmedlem i Middelfart Kommune (Medlem af Økonomiudvalget og næstformand i Skoleudvalget)

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os