Jan Poulsen Højbjerg Direktør 59 år Stem nu Retur til kandidater
Derfor stiller jeg op:

Jeg vil gerne bidrage til den fremtidige udvikling af Middelfart Sparekasse i en stadig mere digitaliseret verden. Jeg vil arbejde for en sparekasse, som bør være både tro mod Sparekassens oprindelige værdier og samtidig forandringsparat og villig til at gå nye veje.
Jeg har med såvel med min erhvervsmæssige baggrund som med min praktiske erfaring med den finansielle sektor gennem flere årtiers medgang og udfordringer en indsigt, som jeg føler er relevant og kan være til nytte i Sparekassens repræsentantskab.

Lidt om mig:

Jeg er 59 år, bor i Aarhus og er gift med Sonja, som er selvstændig. Vi har en datter, som læser civilingeniør med speciale i robotteknologi på universitetet i Odense.
Uddannelsesmæssigt har jeg læst cand. oecon. på Aarhus Universitet, men blev tilbudt et spændende job i England, før jeg blev færdig, og har derfor aldrig fået færdiggjort studiet. I mit job i England blev jeg kontaktet af en headhunter, som bragte mig i spil til en direktørstilling i Danmark, som jeg endte med at få, og siden 1989 har vi boet i Danmark igen. Jeg har altid engageret mig aktivt i de projekter og sammenhænge, som jeg vælger at gå ind i, og jeg tror meget på, at man med engagement og flid kan gøre en forskel for sig selv og andre. Vi går ind for, at os som er så heldige at have midlerne, bør støtte gode, humanitære formål, og det gør vi såvel i firmaregi som privat.

Uddannelse og erhvervsmæssig baggrund:

Økonomi fra Aarhus Universitet
Direktør i IT-virksomhed, som leverer innovative løsninger til den finansielle sektor herunder
pengeinstitutter og forsikringsselskaber
Direktør i investeringsvirksomhed, som investerer i aktiver i Danmark og internationalt
Direktør i rådgivningsvirksomhed inden for optimering og køb/salg af ejendomme
Omfattende erfaring fra bestyrelsesarbejde
Erfaring med risikostyring og kontrakter/jura
Indvalgt i repræsentantskabet for Middelfart Sparekasse

Større tekst
- 100% +
Læs op
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os